Gå til indhold
Dirch Passer banede vejen for nutidens komikere

Blogindlæg -

Dirch Passer banede vejen for nutidens komikere

Dirch Passer var den første danske komiker, som turnerede rundt med et one-man-show. Han er helt klart en skikkelse, som vi i den grad skal takke for, at vi har de danske stand-up komikere, som vi i dag har.

Mange af komikerne, som er en del af den danske stand up comedy i dag, har også et helt særligt forhold og en stor bunke respekt for netop Dirch Passer, da de fleste er mere end klar over, at den danske stand up simpelthen ikke ville have været det samme uden ham og hans tidlige stand up shows.

Dirch Passer som inspiration

Dirch passer har altså inspirereret et væld af danskere komikere. Han var selv inspireret af det, som vi i dag kalder den amerikanske humor, hvilket der også er mange stand up komikere, der er i dag. Tv-serien klovn, hvori man blandt andet finder Frank Hvam og Casper Christensen, er eksempelvis også inspireret af den amerikanske humor.

Booking af komiker

Mangler du underholdning til din næste fest eller et andet arrangement, kan du overveje om ikke du skal booke en stand up komiker. Der findes mange forskellige danske stand up komikere med forskellige shows, men som hver og en formår at underholde et bredt publikum en hel aften. Gennem professionelle booking bureauer kan du eksempelvis booke Frank Hvam, Mick Øgendahl og mange andre fantastiske komikere, som står klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig og underholdene aften, som du sent vil glemme. 

Related links

Kategorier

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen