Pressemeddelelse -

PwC er nu verdens største revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed

Med en vækst på 10 % og en omsætning på 35,4 mia. US-dollars i regnskabsåret 2014/15 ligger PwC nu helt i top som verdens største revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed. Det viser den netop offentliggjorte årsrapport fra PwC Global.

PwC’s globale årsrapport vidner om en flot vækst på 10 %, hvilket er den største omsætningsvækst i otte år. Det vækker stor tilfredshed hos PwC.

”Det globale erhvervsklima er fortsat udfordrende, og geopolitiske forhold skaber usikkerhed for erhvervslivet samt hård konkurrence i markedet. På trods af disse udfordringer har vi i det globale PwC-netværk klaret os usædvanligt godt i det forgangne regnskabsår, og med en vækst på 10 % og en omsætning på 35,4 mia. US-dollars er PwC igen verdens største," siger Senior Partner og adm. direktør i PwC Danmark Mogens Nørgaard Mogensen.

Rekordhøjt antal medarbejdere i PwC
I løbet af året har PwC styrket sin forretning med hele 53.000 medarbejdere på globalt plan, så antallet i det globale PwC-netværk nu er oppe på det højeste niveau nogensinde med 208.000 medarbejdere og partnere. I samme periode er PwC blevet udnævnt som den anden mest attraktive arbejdsplads af business-studerende fra Universum og er desuden blevet anerkendt som det stærkeste brand i verden i kategorien professionelle tjenesteydelser.

”Vores image bygger på energien, entusiasmen og et stærkt fokus på kvalitet hos de i alt 208.000 medarbejdere, der på globalt plan hver dag samarbejder med vores kunder om at finde de løsninger, der er rigtige for netop deres forretning,” siger Mogens Nørgaard Mogensen.

Også på det danske marked kommer PwC usædvanlig flot ud af året 2014/15:

"Med en organisk vækst på 6 %, en rekordhøj medarbejdertilfredshed samt branchens bedste imageplacering placerer PwC i Danmark sig blandt de bedst performende lande i PwC-netværket på bl.a. parametrene image og medarbejdertilfredshed. Det er jeg meget stolt over," slutter Mogens Nørgaard Mogensen.  

Emner

  • Erhverv

Kategorier

  • talent
  • vækst
  • mogens nørgaard mogensen
  • årsrapport
  • pwc

Om PwC
PwC er en af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I
Danmark er vi markedsledende, og vores vision er at skabe værdi for vores
relationer. I Danmark samarbejder godt 1.700 PwC’ere fra 15 kontorer hver dag
om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med
mere end 208.000 kolleger fra hele verden. Succes skaber man sammen med andre.

 

Relateret materiale