Gå til indhold
Rødt grus til Renault

Pressemeddelelse -

Rødt grus til Renault


Renault har netop underskrevet et 5 års Premium partnerskab med Roland Garros – den internationale tennisturnering, der spilles fra den 16. maj til 5. juni på det karakteristiske røde grus på Stade Roland Garros i Paris

Som en del af en ny brand strategi, har Renault beslutte at strømline sin globale markedsføring, så man nu primært vil fokusere på sport.

For det første vil man fokusere på rugby, der i Frankrig er en gigantisk sport, og hvor det franske landshold er i verdenseliten – i øjeblikke nummer to i verden. Her vil Renault være hovedsponsor for den franske rugby sammenslutning, der står bag det franske rugbylandshold, der holder til på Stade de France i Paris.

Men den anden sportsgren Renault vil fokusere sin energi på, er tennis. Renault har netop underskrevet et fem årigt partnerskab med Roland – Garros, den internationale Grand Slam tennisturnering, der spilles på det karakteristiske røde grus i Paris.

Den franske Grand Slam turnering tiltrækker hvert år verdenseliten, og er en af de mest prestigefyldte sportsevents i verden. Fællesnævnerne mellem Renault og den parisiske grand slam turnering er mange.

Begge har samme rødder. De udspringer i Frankrig, med stærke internationale ambitioner og fælles værdier ”Made in France”. Som et helt konkret resultat af det nye partnerskab vil 100 styks af den nye Renault Megane E-Tech Electric blive stillet til rådighed under turneringen, som del af et både bæredygtigt og socialt ansvarligt fokus.

Samtidig lanceres nemlig kampagnen ” GIVE ME 5”, der er rettet mod de yngre generationer. Renault vil fremme tennis i storbyerne ved at renoverer tennisbaner i lokale områder. Til at medfinansiere dette, har man fundet en ret sjov måde. Hver gang en bold rammer nettet i turneringen inden den lander på modstanderens banehalvdel – hvilket sker cirka 2000 gange i løbet af turneringen, donerer Renault et beløb, til renoveringen af tennisbaner i lokale områder.

Er man interesseret i tennis, ser man også den franske turnering, og så kan man ikke undgå at se Renaults nye logo. Det er nemlig på alle net på turneringens fem hovedbaner.

Emner


OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution - er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Danmark er det lokale datterselskab, der sælger og servicerer Renault Groups produkter gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandlere. Som et af de første volumenmærker, der tilbyder en række forskellige elektriske biler på det danske marked, fortsætter Renault Danmark med at drive udviklingen med ‘Renaulution’ planen som omdrejningspunktet for strategien.


Renault Group
https://www.renaultgroup.com

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark