Gå til indhold
Foto: DLL
Foto: DLL

Pressemeddelelse -

Renz og DLL samarbejder om skræddersyede finansieringsløsninger til imødegåelse af kundernes behov

Renz Danmark – Renz A/S, en del af Renzgroup, som er Europas største producent af elektroniske og mekaniske postkasse- og pakkepostanlæg samt Click & Collect-løsninger, har offentliggjort sit partnerskab med DLL, som er et af verdens førende forhandler finansieringsselskaber. Hermed er Renz blandt de få virksomheder i branchen, der kan tilbyde sine kunder en bred vifte af fleksible finansieringsløsninger. Gennem samarbejdet med DLL tilbyder Renz nu kunderne skræddersyede månedlige betalinger, som kan matche den enkelte kundes finansielle behov

Indførelsen af et elektronisk logistiksystem er en kæmpe investering, som kan være en stor udfordring for virksomheder, der er blevet påvirket negativt af COVID-19 og den efterfølgende inflation. Partnerskabet mellem Renz og DLL giver virksomheder, kommuner og ejendomsselskaber, der ønsker at optimere deres interne logistikprocesser, mulighed for at vælge en skræddersyet finansieringsløsning, som gør investeringen mere overkommelig.

”Når man som virksomhed har klaret sig gennem en periode med udfordringer, vil man holde godt fast i sin driftskapital, men samtidig vil vi jo gerne tilbyde vores kunder de fordele, som vores produkter kan give dem. Det kan vi nu gøre takket være vores samarbejde med DLL ved at tilbyde en finansieringsløsning opdelt i overkommelige månedlige rater over en given periode, så kunderne kan bevare deres driftskapital,” forklarer Kenneth Steinmetz, som er administrerende direktør for Renz A/S.

Alt i én pakke


Helt konkret kan kunderne vælge, om de vil betale kontant med det samme, eller om de vil benytte en finansieringsløsning over 24-60 måneder eller endnu længere. På den måde kan kunderne forvandle deres investering til en driftsudgift og bevare både egenkapital og driftskapital. 

Traditionelt har det været op til kunden at træffe de finansielle beslutninger sammen med sine finansielle kontakter, men Renz går meget op i at være innovative og imødekomme deres kunders behov på så mange områder som muligt. DLL er den perfekte partner for Renz i forhold til at tilbyde en alt-i-et-løsning bestående af finansieringsløsninger og tjenester i én samlet pakke.

”Vi tilbyder forenklet administration, hvor teknisk udstyr, vedligeholdelse, forsikringer, relaterede tjenester og omkostninger er samlet på én faktura. De faste rater gør budgettet mere transparent og cashflowet forudsigeligt. I stedet for at betale samtlige anskaffelsesomkostninger for udstyret up front, betaler kunderne gradvist, mens udstyret er i brug. Kunderne undlader at belaste deres egne kreditrammer i banken, hvormed de opretholder købekraft og undgår at binde deres driftskapital," siger Søren Kjær Strøbech, som er Senior Account Manager hos DLL.

Langsigtet samarbejde

Udover at DLL’s finansieringsløsninger er fleksible, kan Renz’ kunder også nyde godt af en enkel og hurtig ansøgningsproces.

”DLL er et velkendt og veletableret globalt finansieringsselskab, som er specialiseret i at levere finansieringsløsninger til en bred vifte af udstyrstyper på tværs af brancher, og de har formået at gøre transaktionsprocessen så smidig, enkel og hurtig som muligt. For eksempel tager det i de fleste tilfælde fra kun få sekunder inden kunden kan have svar på sin kreditansøgning til maksimalt op til 48 timer i mere særlige tilfælde,” tilføjer Steinmetz.

Partnerskabet kom i stand i 2022, og Renz kan allerede mærke, at kunderne er positivt indstillede.

”Vi tror på langsigtede partnerskaber, som skaber ægte relationer og stærke resultater. Vores partnerskaber er baseret på tillid og professionalisme, og på de punkter leverer Renz i allerhøjeste grad. DLL sætter stor pris på muligheden for at vokse og udvikle sig sammen med sine partnere," fortæller Strøbech.

Related links

Emner


Om Renz

Renz A/S udvikler, producerer og markedsfører MEFA postkasser samt pakkepostkasser og Renz postkasseanlæg og pakkepostanlæg til eksempelvis Click&Collect. Vi lægger vægt på høj kvalitet & sikkerhed, flot design og funktionalitet.

Om DLL

DLL er et globalt finansieringsselskab for udstyr og teknologi med en administreret portefølje på mere end 35 milliarder euro. DLL blev grundlagt i 1969, har hovedkvarter i Eindhoven i Holland og leverer finansieringsløsninger inden for materialehåndtering, intralogistik, transport, industri, byggeri, landbrug, fødevarer, sundhed, cleantech, kontorudstyr og teknologi i mere end 25 lande. DLL indgår partnerskaber med udstyrsproducenter, integratorer, rådgivningsfirmaer, ejendomsselskaber og udstyrsbrugere for at gøre det nemmere for virksomheder at få adgang til udstyr, teknologi og software. DLL er et helejet datterselskab til Rabobank Group.

Kontakt: Søren Kjaer Strøbech, Account manager
E-Mail: soren.strobech@dllgroup.com

Kontakt

Stine Simonsen

Stine Simonsen

Pressekontakt Marketing- og kommunikationschef +45 28501507

Relateret materiale

Renz A/S udvikler, producerer og markedsfører MEFA postkasser samt pakkepostkasser og Renz postkasseanlæg og pakkepostanlæg til eksempelvis click&collect. Vi lægger vægt på høj kvalitet & sikkerhed, flot design og funktionalitet.

MEFA blev etableret i 1969, men virksomheden skiftede pr. 1. januar 2017 navn til Renz A/S. Renz A/S er en del af RenzGroup der er Europas største producent af postkasser, pakkepostkasser og postkassesystemer. Vores position som markedsleder er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktion og kvalitet. Markedsmæssigt fokuserer vi på én- og flerfamilies huse, etageejendomme, erhvervsejendomme og institutioner.

Renz A/S
Korskildeeng 6
2670 Greve
Danmark