Gå til indhold
Rittal udvider sit sortiment til klimatisering af indkapslinger, med en ny generation tagmonterede ventilatorer.
Rittal udvider sit sortiment til klimatisering af indkapslinger, med en ny generation tagmonterede ventilatorer.

Pressemeddelelse -

Ny tagmonteret ventilator giver bedre luftstrøm og højere kapslingsklasse

Rittal præsenterer en ny generation af tagmonterede filterventilatorer til køling af indkapslinger. Ventilatorer leverer luftstrøm op til 1 000 m3/h. Den nye serie opfylder desuden kapslingsklasse IP55, hvilket gør ventilatorerne ideelle til anvendelse i strenge industrielle miljøer.

Tagmonterede ventilatorer er i dag det foretrukne valg til at lede varme vertikalt fra elektronikskabe med styresystemer og tavleanlæg. Tagmonteret udluftning benyttes ved sammenbyggede indkapslinger, hvor der ikke nødvendigvis er tilstrækkelig plads til vægmonterede ventilator og filterenheder, eller hvis der er behov for større luftgennemstrømning.

Større effektområde

Rittal udvider genrationen af TopTherm ventilatorer og filterenheder til klimatisering ved at tilbyde en kategori med større effektområde. Intervallet starter fra en passiv version til naturlig konvention til effektklasser på 500, 800 og op til 1000 m3/h.

Kompromisløst design

Et sofistikeret luftstrømningssystem med lavt tryktab giver optimal effektivitet. Hultagning i tagpladen kræver blot 258 x 258 mm for at understøtte maksimal luftgennemstrømning, uden at gå på kompromis med kapslingsklassen. Takket være et smart labyrintsystem og høj kvalitet på tætningen, har de nye ventilatorer og filtermåtter IP 55 beskyttelse som standard (tidligere IP 43). Den høje grad af standardisering giver en ensidig udformning for alle størrelser af ventilatorer.

Mere fleksibilitet

Rittals innovative klemmefæstning giver brugeren fleksibilitet når det gælder installation og demontering af tagmonterede ventilatorer. Fastspændingen kan valgfrit gøres enten fra indersiden eller ydersiden af indkapslingen. Den elektriske tilslutning klares nemt med ledningsterminal, der let klikkes til og fra.

Emner

Kategorier


Rittal, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group, er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Kontakt

Anja Bianchi

Pressekontakt Marketing coordinator

Faster - Better - Everywhere

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Rittal A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Danmark