Gå til indhold
Victorinox Ranger 55- Limited Edition
Victorinox Ranger 55- Limited Edition

Nyhed -

Victorinox Ranger 55 er en unik samlerlommekniv

Ranger 55 er en unik samlerlommekniv, eksklusiv i 2023-kollektionen, og findes kun i et begrænset oplag på 7.000 eksemplarer verden over.
Hver kniv er individuelt nummereret for at forstærke dens unikhed og værdi. Knivbladet er ekspertfremstillet af Damasteel®, som er kendt verden over for sin enestående robusthed. Damasteel® består af 320 lag, dygtigt arrangeret i et modigt og unikt mønster kaldet "dense twist", og det har en hårdhed på 60 HRC. Håndtagene er Micarta af høj kvalitet, og utrolig glatte med en blød lys beige farve. Denne ikoniske lommekniv løser opgaver med schweizisk præcision og har et design, som passer til alle lejligheder - hverdagsbrug, i skoven, i bjergene, på værkstedet eller på vandet. En pålidelig følgesvend år efter år.
Ranger 55 leveres i en eksklusiv gaveæske, og Ranger 55's imponerende design og højkvalitets udførelse vil med garanti imponere, hvilket gør den til den perfekte gave til en ægte samler- eller kniventusiast.
Vejledende udsalgspris: 3.500 DDK

Mere om Damasteel®
Damaskstål er visuelt symbolsk for håndværk og stålkunst, der strækker sig over tusind år tilbage. Det har længe været kendt for sin holdbarhed, og er eftertragtet verden over. De mange folde- og svejsetrin, der er involveret i dets fremstillingsproces, kræver talent og færdighed. Det er karakteriseret og kendetegnet ved sit let genkendelige finish, hvor minutiøse slibe-, polerings- og ætsningsteknikker bruges til at skabe det unikke og karakteristiske mønster.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Nina Herlin

Nina Herlin

Pressekontakt Presskontakt 08-505 665 45
Michael Carlander

Michael Carlander

Produktchef 073-500 20 10

Kvalitetsprodukter for køkken, sport, fritid og friluftsliv

Roswi er grossist og importør af kvalitetsprodukter inden for køkken, sport, fritid og friluftsliv. Under det samme tag samler Roswi nogle af verdens førende mærker. Produkter, der både er flotte og perfekte i deres funktion. Alt er omhyggeligt udvalgt og testet af virksomheden.

Blandt de kendte mærker finder man SCARPA, Darn Tough, Maglite, Patagonia, Biolite, Cabeau og andre. Mere information om mærker repræsenteret af Roswi AB findes på www.roswi.dk.