Pressemeddelelse -

Udskudt til senere - ​Kom til et musikalsk eventyr om Baron von Münchhausen i Reprisen

Kom med på et storslået eventyr fyldt med sang og musik, når Mustafa og Baron von Münchhausen rejser rundt til alverdens lande i søgen efter verdens bedste flaske vin til Storsultanen.

Den unge Mustafa har inviteret Baron von Münchhausen til Tyrkiet for at hjælpe med en særlig opgave. Storsultanen har nemlig udskrevet en storslået konkurrence: Den person, der kan finde verdens bedste flaske vin, vil få fri adgang til paladsets skatkammer – og måske endda blive kåret som den nye sultan.

Sammen drager Münchhausen og Mustafa ud på en lang rejse, hvor de møder Lytteren fra Libanon, Hvirvelvinden fra Wien og Jægeren fra Yemen.

Hvem ved, måske kan de hjælpe dem i jagten på verdens bedste flaske vin?

Musikken (sang, keytar, violin og slagtøj) er komponeret af Mathias Madsen Munch, som i denne koncert spiller op til Jens Elfvings selvbyggede elviolin Elvari og Tira Skambys energiske percussion-spil, der både lyder som gedeklove, afrikanske trommer og johannesbrød.

Hvornår og hvor

Søndag den 15. marts, kl.14-15,

Reprisen, Øverødvej 10-12, 2840 Holte

Billetter: 50 kr. pr. person for koncert og popkorn. Køb billet på www.reprisen.dk.

Familiekoncerter er professionel musik spillet i børnehøjde, hvor børn fra 4 år og op får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie i en t helt fantastisk og anderledes kulisse i Reprisens salonrum.
Familiekoncerterne er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Reprisen og Ruderdal Kommune, Kultur. 

Emner

  • Musik

Kategorier

  • oplev rudersdal
  • kultur
  • for børn

Regions

  • Hovedstaden

Rudersdal Kommune er tæt på og meget grønnere - med både bymiljø, arkitekturperler og naturskønne områder. Kommunen ligger med sine godt 56.000 indbyggere der, hvor Københavns forstæder hører op, og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder. Her er grønt, så langt øjet rækker, med ranke kongebøge, gennem dale og bakker – og med malerisk flotte områder langs Furesøen, Sjælsø, Mølleåen og Øresund.

Kontakt

Jens Gregersen

Pressekontakt Head of Communications 46 11 11 50