Pressemeddelelse -

​Sjov med ord - for lille og stor - kom til familiestund på Mothsgården

Er der en kanalje i en balje? Kan du fjerte med dit hjerte? Gå på skattejagt efter de gamle ord, sæt ordene sammen i ordværkstedet og lad de mindste gå på musejagt. Prøv at skrive gammel gotisk skrift med pen og blæk og plant dit eget ord med de fortryllede blyanter.

Vær med til leg og ballade, rim og nonsens, bevægelse og sang over ordene fra Glemmebogen og genstande på Mothsgården. Endelig kan du lave dit eget badge på hel nymodens manér. Arrangementet er for børn og deres familier.

Hvornår : Søndag d. 8. marts, kl.11-14, Ordleg foregår kl. 11:30 og kl. 12:30.

Hvor: Rudersdal Museer, Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte

Billetter: 40 kr. pr. voksen og 20 kr. pr. barn. Billetter: købes på stedet og inkluderer indgang til museets udstilling.

Læs mere på www.oplevrudersdal.dk

Emner

  • Arrangement

Kategorier

  • oplev rudersdal
  • mothsgården
  • for børn

Regions

  • Hovedstaden

Rudersdal Kommune er tæt på og meget grønnere - med både bymiljø, arkitekturperler og naturskønne områder. Kommunen ligger med sine godt 56.000 indbyggere der, hvor Københavns forstæder hører op, og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder. Her er grønt, så langt øjet rækker, med ranke kongebøge, gennem dale og bakker – og med malerisk flotte områder langs Furesøen, Sjælsø, Mølleåen og Øresund.

Kontakt

Jens Gregersen

Pressekontakt Head of Communications 46 11 11 50