Gå til indhold

Emner: Erhverv

SALTO WECOSYSTEM - Gantner, Salto, Vintia

SALTO WECOSYSTEM: Et nyt brand-DNA for fremtidens avancerede adgangsløsninger og med ny struktur og ledelse

SALTO Systems er stolte af at kunne præsentere SALTO WECOSYSTEM, en ny brandplatform, der samler deres hovedbrands – Salto, Gantner og det nyligt lancerede Vintia - for at lede den digitale transformation af adgangs- og identitetsstyring. Dette strategiske skridt styrker synergierne mellem en bred vifte af innovative kompetencer unter ét brand-økosystem og signalerer et betydeligt skridt fremad.

Jan Christen Danielsen Sales Manager Nordic & Jesper Buch Managing Director Nordic, Foto: Even Rise, Aktuell Sikkerhet

Efter fem år som salgschef for SALTO Systems i Norge er Jan Christen Danielsen blevet forfremmet til Sales Manager Nordic

Jan Christen Danielsen startede hos SALTO Systems som Key Account Manager i foråret 2018. Bare et halvt år senere blev han forfremmet til salgschef for SALTO Systems i Norge. Det er 5 år siden, og nu påtager han sig nye ansvarsområder som SALTO Systems nye Sales Manager Nordic.
Vækst på det norske marked
Siden han startede som salgschef i Norge, har SALTO oplevet stor vækst. Danielsen og ha

BlueEntrance Space - en højteknologisk Gæste-ID administrationsløsning, der er designet til at automatisere driften og digitalisere oplevelsen for de besøgende.

SALTO Systems lancerer ”Alt i et” BlueEntrance Space-løsning til en strømlinet Gæsteadministration

BlueEntrance Spaces centraliserede besøgsregistrering øger sikkerheden, effektiviserer driften og giver værdifuld data og indsigt i enhver form for ejendom eller facilitet. BlueEntrance kan ikke kun bruges til kommercielle formål, men har også et enormt potentiale inden for en lang række brancher - herunder sundhedssektoren, uddannelsessektoren, hotel- og restaurationsbranchen.

Om Salto Systems

Salto er en af de førende globale udbydere af adgangsløsninger og en del af SALTO WECOSYSTEM.
Vi udvikler banebrydende teknologi til facilitetsadgang, identitetsstyring og elektronisk låsning, som sikrer sømløse, pålidelige og sikre oplevelser.
Gennem tætte kunderelationer og innovative løsninger skaber vores globale team af eksperter tidløse og meningsfulde produkter, der har en positiv indvirkning på mennesker og planeten.

Salto Systems
Banegårdspladsen 1. 1,17
4400 Kalundborg
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum