Gå til indhold
Er du KLAR, PARAT, SPIS! til Sempers nye mobil app?

Nyhed -

Er du KLAR, PARAT, SPIS! til Sempers nye mobil app?

At blive forældre ER helt fantastisk og en kæmpe oplevelse, men det kræver også en masse ny viden. Mange førstegangsforældre er usikre omkring barnets mad; Hvad må mit barn spise, hvor tit, hvor meget og hvornår? Nu er der heldigvis hjælp at hente i Sempers nye mobil app KLAR, PARAT, SPIS! – Barnets mad det første år.

Semper lancerer en ny mobil app KLAR, PARAT, SPIS!, der giver forældre hurtige svar om barnets mad og udvikling, samt inspiration til gode retter de kan servere. Der er ligeledes en digital Barnets Bog, hvor der er mulighed for at holde styr på barnets mad og udvikling og plads til at uploade skønne billeder, som kan deles på Facebook.

KLAR, PARAT, SPIS! – Barnets mad det første år er GRATIS og kan downloades enten via Apple Appstore eller GooglePlay.

Er du nysgerrig, kan du læse mere om hvordan appen fungerer og om Sempers børnemad og kvalitet på www.semperbornemad.dk. Du kan også følge os på www.facebook.com/semperdk.

Emner

Kategorier

Kontakt

Anne Lindfeldt

Anne Lindfeldt

Pressekontakt Nordic Corporate Communication Manager Corporate Communication and presscontact

Eksperter indenfor børnemad og glutenfri produkter

Semper er et svensk firma, der gennem mere end 80 år har specialiseret sig i mad til babyer og småbørn.

Vi udvikler børnemad i samarbejde med ernæringseksperter og har en stor viden om
ernæringsbehovet hos børn i Norden. Vi laver børnemad af høj kvalitet - og gør det nemt for forældrene at give deres børn gode madvaner og varierede måltider.
Al vores børnemad er i børnemadskvalitet. Det betyder, at maden er lavet af udvalgte råvarer, som er dyrket og produceret specielt til Semper børnemad. Vi garanterer høj sikkerhed og ernæringskvalitet i al vores mad, tilpasset barnets behov.

Vi er passioneret omkring børnema produkter.