Pressemeddelelse -

SOFACOMPANY introducerer bestsellere i nye, eksklusive tekstiler og statementfarver

Vores designere har givet vores bestsellere nyt look med inspiration fra Milano Design Week og Bauhaus-trenden. Samspillet mellem klassiske designs og trendsættende statement pieces er en opfordring til at skabe en indretning med karakter og mere blikfang i hjemmet.


Præcis som “den lille sorte” gør sig i klædeskabet, gør klassiske designs sig også i hjemmet: Det er en stilsikker base, som kan piftes op på uendelige måder.

Netop dét betegner Astha-serien, som blandt andet rummer både en 3 personers sofa, en chaiselong sofa og en fodskammel. Nu lanceres de nævnte modeller i Danny Steel Grey-stoffet og med sorte metalben, som giver den et eksklusivt look. Kombinationen af den diskrete grå farve og det klassiske snit gør den til en oplagt basistrend i stuen.

Line Nevers Krabbenhøft, Head of Design, forklarer tankerne bag: ”Vi lancerer Astha i vores Danny Steel Grey, som giver et ultrablødt feel i denne smukke, komfortable chenillekvalitet, som man får helt lyst til at ae. Vi har valgt den i en cool grå nuance, som både har et moderne udtryk og gør den til en god og langtidsholdbar investering.”

Astha-serien i Danny Steel Grey er designet af Cathrine Rudolph og koster mellem 1599 kr. og 8999 kr.

Ava lænestol


Vores klassiske loungestol Ava har også fået nyt, eksklusivt look med tekstilet Danny Steel Grey, som omfavner designets bløde formsprog. Ava har med sin smukke, runde form og feminine puder en luksuriøs komfort med plads til, at to personer kan slappe af i stolen sammen. 

Ava loungestolen er designet af Nikoline Tryde Hølund og koster 4999 kroner.


Skab blikfang med trendsættende statementmøbler 

En klassisk indretning i grå toner komplimenteres smukt med kontrast. Nøglen er statementmøbler, som skaber karakter og blikfang. Line Nevers Krabbenhøft uddyber trenden: ”Et af mine bedste tips til indretning af hjemmet er at skabe kontraster. Hvis man har mange firkantede rum og måske en firkantet sofa, så fungerer det godt at sætte en rund stol til, som bløder det samlede udtryk op. Hvis man har brug for en edgy fornyelse i sit hjem, så kan jeg varmt anbefale vores Theo reol i rød. Den vil lyse op, uanset hvor den placeres. Det handler hele tiden om at bryde looket en smule og sætte sit personlige præg på hjemmet.” 

Vores to nyheder, Theo reolen og Flair lænestolen, udspringer af trends som Bauhaus og den ultimative designtrend under Milano Design Week: Plysset tekstil og bouclé. Både Theo og Flair vil skabe blikfang og kant i indretningen.


Flair lænestol


Flair er en nyfortolkning af vores populære Flora lænestol. Flair er betrukket i et nyt tekstil kaldet Maya Cream, som er en blød, off-white bouclé. Det bløde, plyssede tekstil skaber karakter og kant samtidigt med, at den spreder en hyggelig stemning i hjemmet. 

Flair lænestol er designet af Nikoline Tryde Hølund og koster 2999 kroner.

Theo reol


Vores klassiske reol, Theo, lanceres nu i en ny, statementfarve inspireret af Bauhaus designtrenden. Reolen består af et rødt metalstel med lækre egetræshylder som kontrast. Den røde statementfarve hedder Private og er specialfremstillet til reolen for at opnå den helt rigtige intense, røde farve. Reolen er et kontrastfyldt design og fungerer som et alsidigt møbel til entréen, køkkenet, stuen eller børneværelset. 

Theo reolen er designet af Cathrine Rudolph og koster 2799 kroner.

Emner

  • Hus

Om SOFACOMPANY


SOFACOMPANY er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche, ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser - året rundt.

Dette er muligt med et enkelt og unikt forretningskoncept med salg udelukkende online. Vi håndterer alle led i processen, og sparer alle fordyrende mellemled væk. Møblerne leveres nemlig direkte fra vores fabrik i Vietnam. Hos os skal alle have råd til godt møbeldesign af høj kvalitet, og alle skal opleve at de får noget for pengene.


Yderligere information på produkter eller presse forefindes på vores website SOFACOMPANY.com

og vores billedbank Sofacompany Presscloud

Kontakt

Nina Cloé Grønnegård Favrelle

Pressekontakt SoMe & Dialogue Manager SoMe, PR, influencers

Stefanie Mather

Pressekontakt PR og SoMe koordinator

Relateret materiale