Pressemeddelelse -

Groupcare og Software Innovation går sammen om nyt tilbud til medlemsorganisationer

Groupcare indleder samarbejde med Software Innovation om Sags- og 
Dokumenthåndteringsløsningen - 360°.

Groupcare og Software Innovation har indgået et strategisk partnerskab for bedre at kunne varetage de unikke behov, der er på markedet for medlemsorganisationer.

Groupcares Membercare, Educare og Community bliver nu fuldt integreret med Software Innovations Sags- og Dokumenthåndteringsløsning - 360°. En løsning som i dag både er udbredt i den offentlige såvel som den private sektor.

Hermed tilbydes medlemsorganisationer en sammenhængende, integreret løsning til sagsbehandling og medlemshåndtering samt videndeling og uddannelse.  Det er to førende leverandører, som hermed går sammen og tilbyder medlemsorganisationer en attraktiv og moderne løsning baseret på en prisvenlig Microsoft-SharePoint platform.

Jesper Højberg Christensen, administrerende direktør, fra Groupcare påpeger at samarbejdet allerede er i gang på de første kunder og Groupcare ikke længere selv vil udvikle alt til medlemsorganisationer. ”Vi skal primært være helt tæt på og rådgive og implementere hos medlemsorganisationer i hele værdikæden fra tung software til medlemmets webageren. Vores egen softwareudvikling vil fokusere på Membercare/Educare og vores udbredte Community”.

Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kontakt

Peter Perregaard

Adm. Direktør 45 58 88 90

Relateret materiale