Pressemeddelelse -

Spar penge med Danmarks nok mest solgte gasfyr

En udskiftning af gasfyr kan være lig med store besparelser. Tyske Vaillant står bag Danmarks nok mest solgte gasfyr, der sikrer stabil varme og lavt energiforbrug.

Vinteren er atter over os. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvorvidt gasfyret står over for en udskiftning. Der kan nemlig være god økonomi i at skifte gasfyr, selvom det nuværende ikke er helt slidt ned. Gasfyret ecoTEC plus fra Vaillant er nok det mest købte gasfyr i Danmark. Og det er der flere gode grunde til.

Besparelser for både økonomien og klimaet
Vaillant er kendt for sin høje kvalitet og produkter, der sikrer lavt energiforbrug. Gasfyr fra Vaillant, herunder ecoTEC plus, bruger nemlig mindre gas og er dermed langt mere effektive end mange ældre gasfyr rundt omkring i Danmark. Det giver store besparelser på den lange bane.

Når man opvarmer sin bolig og det varme vand med et gasfyr fra Vaillant, sker det med et energiniveau, der er så lavt, at det udover besparelser i pengepungen også skåner klimaet mod et unødigt stort forbrug.

Omstillingsparat gasfyr
Den grønne omstilling er i fuld gang. Det betyder, at fremtidens gas bliver mere og mere klimavenlig. Gasfyr fra Vaillant er parate til at modtage biogas og være en del af den grønne omstilling.

Brugervenlig App-styring
ecoTEC plus er et kondenserende gasfyr til villaer. Gasfyret har et stort modulationsområde samt systemlabel med Vaillant standard automatik op til A+. Derudover kan brugeren glæde sig over et digitalt Informations- og Analysesystem (DIA-System plus) med dansk tekst i displayet. Samtidigt er det muligt via tilbehør at kontrollere gasfyret fra en App, som også kan informere om energiforbrug, varmebesparelse og hvis gasfyret skulle få brug for en kærlig hånd. Det bliver derfor næppe mere brugervenligt.

Tilskud til gasfyr
Håndværkerfradraget gør desuden, at udskiftningen af gasfyr bliver billigere.

Læs mere om Vaillants effektive ecoTEC plus gasfyr her.
Læs mere om Håndværkerfradraget her.

Related links

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • energi
  • boliger
  • økonomi
  • vaillant
  • gasfyr
  • ecotec

Möglich er et kommunikationsbureau sammensat af flere profiler med bred erfaring og højt kompetenceniveau. Tilsammen tilfører vi kreativitet og innovation i både kommunikation, presse og medievalg. Vi er desuden vant til at løse opgaver nationalt såvel som internationalt. Vi har særlig fokus på Norden gennem knyttet bureaunetværk.

Kontakt

Peter Aller

Product Manager Vaillant +45 46 16 02 00

Relateret materiale