Pressemeddelelse -

​Paris, London og Amsterdam topper rejsemåls Top 10 i starten af 2015

Paris er danskernes mest købte rejsemål på onlinerejsebureauet Travellink, som har undersøgt mere end 100.000 rejser købt i de to første måneder af 2015.

Byernes by, Paris kan tilmed notere en fremgang på 50 procent i antal købte rejser sammenlignet med samme periode i 2014 og overhaler London, som traditionelt er meget besøgt.

-Byernes By er pludselig rykket op i toppen af Top 10, men Paris har også meget at byde på. Tænk på en dejlig forårsdag på en café, på Montmatre eller på et af de spændende loppemarkeder, siger direktør Torben Nygaard, Travellink Danmark og fortsætter:

-Der er gode grunde til, at det er rejsemål i Europa, som ligger i Top 10.

-Typisk rejser omkring 70 procent af vores kunder inden for Europa. Det kan blandt andet forklares med, at der er enklere at rejse inden for Europa, rejsetiden er kortere, du kan holde flere korte storbyferier på et år, og naturligvis er den også billigere end at rejse langt.

På de eftersølgende pladser kommer Amsterdam og en række kendte europæiske storbyer. Først på niendepladsen kommer det første oversøiske rejsemål, nemlig Bangkok.

Mest købte rejser i januar - februar 2015 

1.Paris

2.London

3.Amsterdam

4.Berlin

5.Barcelona

6.Malaga

7.Rom

8.Brussels

9.Bangkok

10.Oslo

Mest søgte rejsemål januar - februar 2015

1.Bangkok

2.Malaga

3.London

4.New York

5.Barcelona

6.Paris

7.Rome

8.Palma de Mallorca

9.Berlin

10.Los Angeles

Danskerne vil gerne rejse langt i foråret 2015

Onlinerejsebureauet Travellink har undersøgt danskernes søgninger på nettet efter billige rejser.

På Top 10 over rejsemål, vi søger på nettet, er Bangkok det mest søgte rejsemål i foråret. På de næste pladser kommer Malaga og London.

-New York og Los Angeles kommer ind som henholdsvis nr. 4 og nr. 10. Og det er interessant, siger direktør Torben Nygaard, Travellink Danmark og fortsætter:

-Tallene viser, at vi søger mere på fjerne rejsemål, end vi ender op med at købe billet til. Det er storbyerne Paris, London og Amsterdam vi køber de fleste flybilletter til. Malaga er den næstmeste søgte, men er kun nr. seks på listen over købte billetter.

-Det kan skyldes, at vi på denne tid af året måske drømmer mere om at rejse bort til varme, sol og oplevelser i Thailand, Spanien og USA.

Januar/februar er højsæson i rejsebranchen, hvor der sælges rigtig mange rejser. Tallene er baseret på 20 millioner søgniner foretaget i Skandianvien på onlinerejsebureauet Travellink i 2015.

För mer information: Torben Nygaard, direktør Travellink Danmark, +45 20 18 24 24 

Emner

  • Turisme

Kategorier

  • billige flyrejser
  • travellink
  • rejse

Travellink er et førende internetbaserede rejsebureau med aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskabet har tre forretningsområder; privatrejser, forretningsrejser og konference-og event. Travellink sælger flyrejser fra 440 flyselskaber og mere end 550.000 hoteller til mere end 40 000 destinationer i hele verden. Travellink indgår i gruppen ODIGEO sammen med eDreams, Go Voyages, Opodo og Liligo. Europas største online rejse-og e-handelsvirksomhed. eDreams ODIGEO er repræsenteret i 44 lande verden over. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af flyrejser, hoteller, billeje og pakkerejser (flybillet og hotel ). 

Kontakt

Peter Hellström

Pressekontakt Presseansvarlig +46 (0)73 773 6041

Relateret materiale