Gå til indhold
Berlin
Berlin

Pressemeddelelse -

​Mens vi venter: Se et cool Tyskland fra lænestolen

Vi får øjnene op for, at den virtuelle verden er fuld af oplevelser og et godt alternativ til den ægte vare. Det virtuelle kan – naturligvis - ikke erstatte at være der selv, men det kan give en sanselig duft af at være i Tyskland og samtidig inspirere til, hvor den første smuttur eller længere rejse skal gå hen, når verden igen åbner.

Nyd den bayerske livsstil derhjemme, dans natten væk i Berlin med et digitalt DJ-sæt eller tag en virtuel gåtur gennem Stuttgart ( #DiscoverGermanyFromHome ).

På nuværende tidspunkt er rejser, som tages fra lænestolen, stadigvæk et godt alternativ til det at rejse virkeligt. Tysk Turist Information vil fortsat gerne inspirere danskere til at tage på en virtuel rejse til Tyskland, og det kan faktisk være helt cool. Samtlige af de 16 tyske delstater lancerer i løbet af de næste uger mikrosites, som bringer den regionale, tyske livsstil hjem i de danske stuer for at vi sammen – men på afstand - kan drømme om vores næste tyske smuttur. De første mikrosites, der byder indenfor, er: Bayern, Stuttgart, Sachsen og Berlin.


Bayern bliver bragt til din dør

Hvis man som dansker ikke kan rejse til Bayern, kan Bayern komme til os via den nyligt lancerede platform "Bavarian Home Delivery". Her tilbydes videoer med inspiration til Bayern, bl.a. med inspiration til bayerske skikke, kunsthåndværk, mad og drikke. Du bliver præsenteret for lokale personligheder som ’Lederhosen Tattoo Artist Michael Thalhammer’ og ’konditoren Arndt Erbel’. Der er også et afsnit om bayersk musik, herunder en introduktion til Loisach Marci - en bayersk duo, der kombinerer lyden af traditionelle bayerske instrumenter med elektrobeats.

Mere information:https://www.bavaria.by/bavarian-home-delivery/


Stuttgart er med på den digitale bølge

Stuttgart Tourism har også samlet en række virtuelle oplevelser: Her inviteres til at deltage i en virtuel rundvisning på Porsche Museum, komme indenfor i Stuttgart Operaen eller nyde en af de nyligt lancerede virtuelle vandreture gennem byen. Klippene er 15 minutter lange og spænder fra hot spots til foodie-ture – tjek dem ud på hjemmesiden eller på youtube (nye ture føjes til hver tirsdag og torsdag).

Mere information: www.youtube.com/user/smgstuttgartor www.stuttgart-tourist.de


Her bliver Sachsen næsten levende

Sachsen har også netop lanceret en ny virtuel platform ”Traeum dich nach Sachsen”. Webstedet giver mulighed for, at rejsende fra lænestolen kan besøge Sachsens enestående kulturskatte, få ny viden om det traditionelle kunsthåndværk og opleve de storslåede slotte, haver og landskaber i området.

Mere information: https://www.traeumdichnachsachsen.de/


Det digitale Berlin

Visit Berlin har samlet en liste over onlineoplevelser, der spænder fra koncerter og opera til live DJ-sæt streamet direkte til din stue. En række Berlinmuseer tilbyder også et virtuelt kig på deres samlinger – få en fornemmelse for Berlin med idéer og inspiration til, hvad du skal besøge, når rejsebegrænsningerne ophæves.

Mere information: https://www.visitberlin.de/en/live-broadcasts-and-digital-offers-berlin

Emner


Tysk Turist Information i Danmark er del af Tysklands nationale turismeorganisation German National Tourist Board (GNTB). Vi er den officielle formidler af Rejselandet Tyskland og markedsfører Rejselandet Tyskland med henblik på at fremme turismen i Tyskland. Markedsføringen sker i tæt samarbejde med regionale turismeorganisationer i Tyskland og andre lokale aktører.

Kontakt

Lotte Voigt Arnsted

Lotte Voigt Arnsted

Pressekontakt Pressechef

Tyskland - Blandt venner

Tysk Turist Information i Danmark er del af Tysklands nationale turismeorganisation German National Tourist Board (GNTB). Vi er den officielle formidler af Rejselandet Tyskland og markedsfører Rejselandet Tyskland med henblik på at fremme turismen i Tyskland. Markedsføringen sker i tæt samarbejde med regionale turismeorganisationer i Tyskland og andre lokale aktører.

Tysk Turist Information
Amaliegade 13
1256 København K
Danmark