Gå til indhold
Den prisvindende singer/songwriter City and Colour kan opleves i VEGA

Pressemeddelelse -

Den prisvindende singer/songwriter City and Colour kan opleves i VEGA

VEGA & Beatbox Concerts præsenterer

Den prisvindende singer/songwriter City and Colour kan opleves i VEGA

Sanger og sangskriver Dallas Green aka City and Colour har vundet tre JUNO Awards i hjemlandet Canada, bl.a. Songwriter of the Year i 2009 og 2012. Den 24. februar giver den albumaktuelle kunstner koncert i Lille VEGA.

Den 32-årige sanger udgav i juni sit fjerde studiealbum, The Hurry and the Harm, der gik direkte ind på 1. pladsen på den canadiske albumhitliste og foreløbig har solgt guld i Canada. Albummet gik også ind på en flot 16. plads på den amerikanske albumhitliste og nr. 32 i Storbritannien.
Lyt til nummeret  ”Of Space and Time” fra det nye album.

På det nye album fastholder Dallas Greene sit ekstremt melodiske, ofte akustiske singer/songwriter-udtryk, der krydres med folkrock og blues til voldsomt iørefaldende sange. The Hurry and the Harm følger op på det succesfulde album Little Hell fra 2011. Også dette album gik nr. 1 i Canada og har solgt platin, mens det opnåede en 28. plads på albumhitlisten i USA.

Udsolgte koncerter og prominente support-gigs
City and Colour er også en utrolig populær live-artist og hans seneste tour i Canada blev udsolgt på få minutter. Også Greens shows på hans turné i USA, England og resten af Europa gik udsolgt. Udover koncerter i eget navn har City and Colour også spillet support for respekterede navne som P!NK i USA og Biffy Clyro i Storbritannien.

Liveopbakning fra erfarne kræfter
Til Dallas Greens kommende turné har han samlet et stærkt hold af musikere, hvoraf mange er eller har været aktive i andre gode bands. Besætningen i City and Colours liveband består således af Jack Lawrence (The Raconteurs, Dead Weather) på bas, Dante Schwebel (Hacienda, Dan Auerbach) på guitar, Doug MacGregor (Constantines) på trommer og Matt Kelly på pedal steel guitar og keyboard.

Læs mere og lyt til City and Colour.

Fakta om koncerten:
City and Colour (CAN)
Mandag den 24. februar 2014 kl. 20
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
180 kr. + gebyr
Forsalget starter den 27. august via VEGAs hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.
Læs mere og køb billet til koncerten med City and Colour i Lille VEGA.


Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Årligt løber der omkring 250 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA.

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark