Gå til indhold
Mariah The Scientist - pressebillede
Mariah The Scientist - pressebillede

Pressemeddelelse -

På kærlighedens alter med Mariah the Scientist

VEGA og Live Nation
På kærlighedens alter med Mariah the Scientist
Få R&B i sin sprødeste og ærligste form, når Mariah the Scientist indkapsler Lille VEGA i vellyd den 13. februar med sit nye album To Be Eaten Alive.

Mariah the Scientist har netop udgivet sit spritnye album, der har fået titlen To Be Eaten Alive. Endnu en gang dykker sangerinden ned i de dybe følelser, hvor kærligheden bliver dissekeret med nærmest kirurgisk præcision. På albummet yder navne som Vory, 21 Savage og Young Thug deres eminente bidrag og gør albummet til et helstøbt moderne album.

Den Atlanta-fødte sanger og sangskriver, Mariah the Scientist har med de musikalske rødder dybt plantet i den sprøde og fertile R&B-muld vundet indpas på de store internationale scener. Det hele startede tilbage i 2018 med udgivelsen af mixtapet To Die For, hvor hun for første gang viste sin unikke evne til at levere skarpskårede melodier, der rammer plet i hjertet.

Mariah the Scientist skriver ærlige sange, som får følgeskab af unikke konceptuelle visuals. Sammen smelter de sammen til et forunderligt, musikalsk univers, hvor sangerindens æteriske vokal agerer ledestjerne.

I 2019 udgav hun sit debutalbum Master, der var en skæv og dybt personlig samling af selvreflekterende ballader spækket med billedskabende instrumental-spor. Med over 31 millioner streams verden, satte Master scenen for den efterfølgende udgivelse RY RY WORLD. Med to år mellem hver udgivelse skildrer RY RY WORLD, hvordan den unge sangskriver har fået nye perspektiver på tilværelsen, og hvordan hun har udviklet sig som kunstner.

Albummet debuterede som #4 på Billboard Heatseekers Chart og var #1 på Billboards Next Big Sound, og det blev en anmelderrost udgivelse i 2021.

Fakta om koncerten:
Mariah The Scientist (US)
Tirsdag 13. februar, 2024 kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 210 kr. + gebyr.
Billetsalget starter fredag den 1. december kl. 10.00 via vega.dk, Livenation.dk og Ticektmaster.
Læs mere om og køb billet til koncerten med Mariah The Scientist
.

Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested med mere end 350 koncertarrangementer årligt på de tre scener: Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar Live og +800 bands. VEGA blev etableret i 1996 som en erhvervsdrivende fond: Koncertvirksomhedens Fond. VEGA har ingen aktionærer og et evt. overskud investeres i at skabe flere koncerter og bedre vilkår for livemusikken.

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark