Nyhed -

30 minutters gratis køretur? What?

Er du et af de, måske unge, mennesker, der lever i et sandt 'klima-paradoks', hvor du på den ene side er villig til at ofre næsten alt for at leve så klimavenligt og bæredygtigt som muligt, men hvor du på den anden side ikke kan helt kan se dig fri for at drømme om bilferier, roadtrips og generelt bare det belejlige ved at kunne køre fra sted til sted og slippe for den ustabile offentlige transport?

Måske har du faktisk investeret i en bil på et tidspunkt i dit liv for så alligevel at finde ud af, at det simpelthen ikke har kunnet svare sig i længden, når du kun fik den brugt en gang hver anden weekend. Eller måske du bare har indset, at det har været alt for omstændigt at skulle tigge og bede dine forældre om at låne deres bil med alt for kort varsel, når du en gang imellem har besluttet dig for at ville tage en tur ud af byen, hvor den offentlige transport simpelthen ikke har kunnet betale sig at satse på.

Se, det er her GreenMobility kommer ind i billedet og redder din fremtidig som hverken bilejer eller ikke-bilejer, men som 'bil-låner' med god (klima)samvittighed.
GreenMobility er til dig, som både er interesseret i at gøre det nemmere, men også GRØNNERE at transportere sig rundt. What's not to like?

Men biler er jo stadig ekstremt klimabelastende, tænker du... om jeg lejer den eller ej... men hey, ikke hos GreenMobility, for de biler, du kan leje derigennem, er simpelthen EL-biler. Dermed bliver også selve kørslen klimavenlig.

Roadtrip i Europa på grøn energi

Men hvad så, hvis du ikke stiller dig til takke med bare at kunne køre en tur ud til dine forældre i en klimavenlig lånebil? Hvad hvis du vil mere end det?

Frygt ej; også her kommer GreenMobility dig til undsætning, for - hold på hat og briller - gennem GreenMobility kan du leje elbiler i hele syv europæiske storbyer! På den måde kan du 'roadtrippe' rundt i hele Europa med god samvittighed. Du betaler kun for den tid, du kører i bilen, og dermed slipper du for at bekymre dig om, om du nu får brugt bilen så meget, at det kan betale sig.
Gennem deres app tilmelder du dig bare ved at registrere dit kørekort og en selfie, som du med garanti er fortrolig med i forvejen, og så kan du nemt låne en bil, lige når DU har lyst.

Hop ind på GreenMobility rabatkode og find en rabatkode, der giver dig adgang til 30 minutters gratis kørsel, så du kan bedømme, om det er noget for dig... men mon ikke? God tur!

Related links