Skip to content
Educatius iværksætter nyt initiativ for at styrke modstandsdygtighed hos teenagere, der studerer i udlandet

Press release -

Educatius iværksætter nyt initiativ for at styrke modstandsdygtighed hos teenagere, der studerer i udlandet

[Copenhagen, 7 december] Educatius, en global leder inden for high school udveksling, lancerer et ambitiøst projekt for at styrke den mentale modstandsdygtighed for de studerende - Global Youth Resilience Initiative. Dette indebærer At stille ressourcer og praktiske redskaber til rådighed for at støtte studerende i at trives ud over deres akademiske mål.

"Teenageårene kan være en udfordrende periode, og forskning understreger vigtigheden af at styrke det mentale velvære hos vores unge. Som udbyder af high school-udvekslingsprogrammer har vi både muligheden og forpligtelsen til proaktivt at arbejde for at de studerende får en solid og stærk basis at trække på” udtaler John Cedergårdh, administrerende direktør for Educatius.

Global Youth Resilience Initiative implementerer et omfattende initiativ for at styrke de studerendes mentale trivsel. Vi inviterer studerende, forældre og værtsfamilier til at deltage i programmer og aktiviteter. Vores acceptpolitikker bliver revideret, og kurser i modstandsdygtighed, udviklet af mentale sundhedsprofessionelle, vil blive lanceret i oktober 2023. Vores målsætning er at give interessenter værdifulde redskaber til at håndtere nye udfordringer og håndterer fælles oplevelser som hjemve, stress og kulturchok.

Hvert år vil der blive konstrueret en indeks via en dybdegående undersøgelse, der evaluerer teenageres mentale modstandsdygtighed globalt. Educatius' Global Youth Resilience Index vil kaste lys over aktuelle tendenser, danne grundlag for fremtidige projekter og fungere som udgangspunkt for diskussioner om, hvordan teenagers mentale trivsel kan forbedres.

"Vores mål er at give studerende de bedst mulige betingelser for at lykkes, både akademisk og på andre områder af livet. Og vi tror på, at ved at støtte vores studerendes modstandsdygtighed og håndteringskompetencer vil de være bedre rustet til at konfrontere og overvinde udfordringer, når de bevæger sig ud i verden og forfølger deres drømme," siger Cedergårdh.

Related links

Topics

Categories


Med 20 års erfaring og kontorer i 22 lande er Educatius den største organisation dedikeret til akademiske udvekslingsprogrammer i udlandet. Hvert år sikrer Educatius succes for over 8.000 internationale studerende fra 60 lande på high school-programmer i USA, Storbritannien, Irland, Europa, Australien og Canada; samt en enestående oplevelse for værtsfamilier og vores partnere. Desuden bidrager Educatius til at forbedre adgangen til uddannelse gennem sin støtte til Aiducatius, der gavner studerende i Tanzania, Gambia, Brasilien og Ecuador.

Contacts

Related content

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden