Skip to content
Educatius käynnistää Community Impact Fund - kilpailun kansainvälisten nuorten voimaannuttamiseksi.

Press release -

Educatius käynnistää Community Impact Fund - kilpailun kansainvälisten nuorten voimaannuttamiseksi.

[Helsinki 05.3.2024] Juhliakseen kansainvälisen koulutuksen mahdollistamaa muutosvoimaa, Educatius käynnistää Community Impact Fund- kilpailun, joka haastaa nuoria inspiroitumaan globaalisti ja tekemään muutoksia paikallisesti. Kilpailu on kutsu kaikille Educatiuksen kansainvälisille vaihto-oppilaille ja alumneille lähteä hyödyntämään kansainvälistä koulutustaan ja päästä ehdottamaan innovatiivisia hankkeita, jotka voivat vaikuttaa konkreettisesti heidän yhteisöihinsä.

Muutoksen visio

Educatius Community Impact Fund -kilpailu ei ole pelkkä kilpailu, vaan se on alusta toiminnalle. Se kutsuu nuoria osallistujia haaveilemaan suurista asioista ja tekemään ehdotuksia, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti maailmaan. Tavoitteena on sytyttää kipinä, joka valaisee tietä muille ja muuttaa unelmat paremmasta maailmasta toteuttamiskelpoisiksi suunnitelmiksi, olipa kyse sitten paikallisen puiston elvyttämisestä, koulutusohjelman käynnistämisestä tai yhteisön kierrätysaloitteen johtamisesta.

Muutoksen mekaniikka

1. maaliskuun ja 31. maaliskuun välisenä aikana Educatius kehottaa opiskelijoita ja alumneja lähettämään ehdotuksensa verkossa 5000 dollarin apurahan saamiseksi. Kilpailussa etsitään ideoita, jotka eivät ole vain osallistujien lukiokokemusten innoittamia, vaan myös suunnitelma apurahan hyödyntämisestä menestyksen saavuttamiseksi. Kansainvälinen tuomaristo arvioi ehdotukset ja valitsee kolme finalistia, jotka osallistuvat verkossa järjestettävään Global Skills Prep Campiin. Lopulta valitaan yksi voittaja, joka saa apurahan ja mahdollisuuden näkemyksensä toteuttamiseen mentorien avustuksella.

Globaalin kansalaisen muotoilu

Educatiuksen tehtävä ulottuu kauas luokkahuoneen ulkopuolelle. Järjestö on omistautunut kasvattamaan kansalaisia, jotka pystyvät vastaamaan maailman haasteisiin. Educatiuksen ulkomailla järjestämiin lukio-ohjelmiin osallistujat saavat globaaleja näkökulmia, akateemisia etuja, kulttuurivaihtomahdollisuuksia ja henkilökohtaisia kasvukokemuksia, jotka yhdessä valmistavat heitä olemaan huomisen muutoksentekijöitä.

Liity liikkeeseen

Educatius kutsuu nuoria visionäärejä hakemaan Community Impact Fund -kilpailuun. Se on mahdollisuus paitsi vaikuttaa, mutta myös lähteä henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen muutoksen matkalle. Maailma odottaa tuoreita ideoita ja intohimoista toimintaa - ja se alkaa nuoristamme.

Lisätietoja hakemisesta on Educatiuksen virallisella kilpailusivulla. Sano kyllä myönteiselle vaikutukselle!

Related links

Topics

Categories


Educatius on 210 vuoden kokemuksella ja 22 maassa sijaitsevilla toimipisteillään suurin ulkomailla järjestettäviin akateemisiin vaihto-ohjelmiin erikoistunut organisaatio. Educatius varmistaa vuosittain yli 8 000 kansainvälisen opiskelijan menestyksen lukio-ohjelmissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Euroopassa, Australiassa ja Kanadassa sekä erinomaiset kokemukset isäntäperheille ja yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi Educatius edistää koulutuksen saatavuutta tukemalla Aiducatiusta, joka auttaa opiskelijoita Tansaniassa, Gambiassa, Brasiliassa ja Ecuadorissa.

Contacts

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden