Skip to content
Educatius käynnistää merkittävän aloitteen ulkomailla opiskelevien teini-ikäisten henkisen sietokyvyn vahvistamiseksi.

Press release -

Educatius käynnistää merkittävän aloitteen ulkomailla opiskelevien teini-ikäisten henkisen sietokyvyn vahvistamiseksi.

[Helsinki, 07.12.2023] Educatius, lukioiden vaihto-ohjelmien maailmanlaajuinen johtaja, käynnistää kunnianhimoisen hankkeen opiskelijoiden henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi - Global Youth Resilience Initiative. Se tarjoaa resursseja ja käytännön työkaluja, joiden avulla opiskelijat voivat kukoistaa akateemisten harrastustensa ulkopuolella.

"Teinivuodet voivat olla varsin haastavia, ja tutkimukset korostavat tarvetta parantaa nuorten henkistä hyvinvointia. Lukiovaihdon tarjoajana meillä on sekä mahdollisuus että vastuu toimia ennakoivasti ja tarjota opiskelijoillemme vahva ja terve perusta, johon tukeutua", sanoo John Cedergårdh, Educatiuksen toimitusjohtaja.

Global Youth Mental Resilience Initiative -aloitteessa sovelletaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa oppilaiden henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi; siinä kutsutaan oppilaita, vanhempia ja isäntäperheitä osallistumaan ohjelmiin ja toimintaan. Hyväksymiskäytäntöjä tarkistetaan parhaillaan, ja mielenterveysalan ammattilaisten kehittämät kurssit otetaan käyttöön lokakuussa 2023. Tavoitteena on antaa sidosryhmille arvokkaita työkaluja uusien haasteiden kohtaamiseen ja yleisten kokemusten, kuten koti-ikävän, stressin ja kulttuurishokin, hallintaan.

Joka vuosi laaditaan indeksi, jossa arvioidaan teini-ikäisten henkistä kestävyyttä maailmanlaajuisesti. Educatiuksen laatima Global Youth Mental Resilience indeksi painottaa nykyisiä suuntauksia, luo pohjan tuleville hankkeille ja toimii lähtökohtana keskusteluille siitä, miten nuorten henkistä hyvinvointia voidaan parantaa.

"Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille parhaat mahdolliset edellytykset menestyä sekä akateemisesti että muilla elämän osa-alueilla. Uskomme, että tukemalla opiskelijoidemme sietokykyä ja selviytymistaitoja heillä on paremmat valmiudet kohdata ja selviytyä haasteista, kun he lähtevät maailmalle ja tavoittelevat unelmiaan", Cedergårdh sanoo.

Topics

Categories


Educatius on 20 vuoden kokemuksella ja 22 maassa sijaitsevilla toimipisteillään suurin ulkomailla järjestettäviin akateemisiin vaihto-ohjelmiin erikoistunut organisaatio. Educatius varmistaa vuosittain yli 8 000 kansainvälisen opiskelijan menestyksen lukio-ohjelmissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Euroopassa, Australiassa ja Kanadassa sekä erinomaiset kokemukset isäntäperheille ja yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi Educatius edistää koulutuksen saatavuutta tukemalla Aiducatiusta, joka auttaa opiskelijoita Tansaniassa, Gambiassa, Brasiliassa ja Ecuadorissa.

Contacts

Related content

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden