Skip to content
Globaalien taitojen koulutus
Globaalien taitojen koulutus

Press release -

Educatius tarjoaa ilmaisen Global Skills Prep Camp -leirin nuorten taitojen kehityksen edistämiseksi

Verkko-ohjelma, jonka arvo on 600 euroa, on kaikkien uusien hakijoiden käytettävissä ilmaiseksi tammikuussa 2024

HELSINKI, 02.01.2024 - Educatius, johtava kansainvälisten opiskelijavaihto-ohjelmien tarjoaja, tarjoaa ainutlaatuisen Global Skills -verkko-ohjelmansa ilmaiseksi kaikille uusille vaihto-opiskelijoille, jotka ilmoittautuvat mukaan tammikuussa. Kurssin arvo on 600 euroa, ja sen tavoitteena on antaa kansainvälisille opiskelijoille keskeiset taidot, joiden avulla he voivat suunnistaa nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Global Skills Prep Camp on verkkokurssi, joka on suunniteltu edistämään kriittisiä "pehmeitä taitoja", kuten kulttuuritietoisuutta, kriittistä ajattelua, eettistä työskentelyä tekoälytyökalujen kanssa ja itsevarmuutta englantia puhuessa. Nämä ovat taitoja, jotka tunnistetaan elintärkeiksi niin ammatillisen kuin henkilökohtaisen menestyksen kannalta, ja usein ne jätetään huomiotta perinteisessä koulutuksessa. Nämä taidot ovat kuitenkin ratkaisevan tärkeitä nykypäivän verkottuneessa maailmassa

Maailman talousfoorumin mukaan vuoteen 2025 mennessä sosiaaliset taidot, kuten vakuuttaminen, tunneäly ja vuorovaikutus muiden kanssa, ovat monilla aloilla teknisiä taitoja arvostetumpia. LinkedInin kyselyssä (2019 Global Talent Trends Report) todettiin myös, että yli 90 prosenttia ammattilaisista pitää niin sanottuja pehmeitä taitoja yhtä tärkeinä tai tärkeämpinä kuin perinteisiä taitoja, kun he tekevät palkkauspäätöksiä.

"Educatius on sitoutunut valmistamaan vaihto-opiskelijoita tulevaisuuteen, jossa globaalit taidot ovat yhtä tärkeitä kuin akateeminen tieto", sanoi [Julia Zhou, Director, Educatius Nordic].

"Tarjoamalla Global Skills Prep Camp -leiriämme ilmaiseksi pyrimme tarjoamaan kansainvälisille opiskelijoille kattavan oppimiskokemuksen, joka ylittää perinteisen koulutuksen ja antaa heille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen globaalilla areenalla."

Global Skills Prep Camp -leiri järjestetään hauskassa ja vuorovaikutteisessa englanninkielisessä ympäristössä, mikä tekee siitä ihanteellisen alustan, jossa oppilaat voivat oppia ja kehittyä ja samalla kehittää kriittistä digitaalista lukutaitoa. Tämä aloite täydentää Educatiuksen jatkuvaa sitoutumista korkealaatuisten lukio-ohjelmien tarjoamiseen kansainvälisille opiskelijoille.

Related links

Topics

Categories


Educatius on 20 vuoden kokemuksella ja 22 maassa sijaitsevilla toimipisteillään suurin ulkomailla järjestettäviin akateemisiin vaihto-ohjelmiin erikoistunut organisaatio. Educatius varmistaa vuosittain yli 8 000 kansainvälisen opiskelijan menestyksen lukio-ohjelmissa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Euroopassa, Australiassa ja Kanadassa sekä erinomaiset kokemukset isäntäperheille ja yhteistyökumppaneillemme. Lisäksi Educatius edistää koulutuksen saatavuutta tukemalla Aiducatiusta, joka auttaa opiskelijoita Tansaniassa, Gambiassa, Brasiliassa ja Ecuadorissa.

Contacts

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden