Skip to content
Kiona og REMA 1000 signerer sentral rammeavtale for miljø- og energiovervåkning i Danmark

Press release -

Kiona og REMA 1000 signerer sentral rammeavtale for miljø- og energiovervåkning i Danmark

København, 2024-01-31 - Kiona, en ledende leverandør av åpne, fleksible og uavhengige PropTech-løsninger, og REMA Distribution Danmark A/S, et stort detaljhandelsmerke med 375 butikker over hele Danmark, har inngått en sentral rammeavtale for å muliggjøre og heve standardene for energistyring i REMAs distribusjonssentre i Danmark. Den nye avtalen styrker deres forpliktelse til å fremme bærekraftig praksis og energieffektivisering i REMA Distributions virksomhet i Danmark.

Partnerskapet mellom oss og REMA Distribution er et viktig initiativ i begge selskapers arbeid for å gjøre bygg til en del av løsningen mot et mer bærekraftig samfunn. Den sentrale rammeavtalen omfatter en helhetlig tilnærming til energistyring, som inkluderer ny teknologi, datadrevet innsikt og en felles forpliktelse til å redusere karbonavtrykket.

Viktige elementer i avtalen er blant annet:

Åpen, fleksibel og uavhengig: Energinet er en helt åpen plattform som kan kobles til og integreres med alle andre systemer og plattformer, slik at partnere og sluttkunder kan velge de løsningene de ønsker å bruke i sitt økosystem.

REMA Distribusjon vil implementere Energinet, et markedsledende energiledelsessystem for energi-, avfalls- og miljørapportering, sertifisert i henhold til ISO50001- og ISO14001-standardene. En brukervennlig, brukertilpasset og svært konfigurerbar plattform som gir full oversikt over energidata, forbruk og ytelse, skal nå implementeres på REMAs distribusjonssentre i Danmark.

Datadrevet innsikt: Våre avanserte analysefunksjoner vil gi REMA Distribution datadrevet innsikt i energibruksmønstre, noe som muliggjør målrettede strategier for å redusere energibruk og miljøpåvirkning.

Kontinuerlig forbedring: Den sentrale rammeavtalen innebærer en forpliktelse til løpende samarbeid og kontinuerlig forbedring, noe som fremmer et dynamisk partnerskap for å skape bærekraftig energipraksis.

Søren Zilstorff, teknisk sjef i REMA 1000, legger til: "Samarbeidet med Kiona er i tråd med våre verdier. Vi mener at selskaper har en avgjørende rolle i å bygge en mer bærekraftig fremtid, og dette samarbeidet understreker vårt engasjement for dette."

"Vi er glade for å samarbeide med REMA Distribution om dette prosjektet. Ved å kombinere Kionas ekspertise innen bærekraftige energiløsninger med deres forpliktelse til å forbedre sin energistyring og -rapportering, tar vi sikte på å sette nye standarder for energistyring i Danmark og bidra til bransjens bredere bærekraftsmål og gjøre bygg til en del av løsningen", sier Claus Johansen, Head of Business i Kiona Danmark.

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt

Claus Johansen, Head of Business, Kiona Danmark A/S, +45 828 29 000, claus.johansen@kiona.com
Søren Zilstorff, Technical Manager, Rema 1000 Danmark A/S, +45 239 65 859, szd@rema1000.dk

Press contact:

Viktor Vitell, CMO, Kiona, +46 731 577 394, viktor.vitell@kiona.com

Related links

Topics

Categories


Kiona er en ledende SaaS-virksomhet med en visjon om å gjøre en stor forskjell i kampen mot klimaforandringer ved å tilby den smarteste og mest omkostningseffektive proptech-plattformen på markedet. Virksomheden gør det muligt for bygningsejere og andre interessenter at nå deres økonomiske og bæredygtige mål gennem digitalisering af nye og gamle bygninger og deres varme-, køle-, ventilations- og kølesystemer. Med kontorer i syv land og 136 kolleger forbinder Kiona i øyeblikket over 55.000 kommersielle, industrielle, bolig- og offentlige bygninger samt 3.000 dagligvarebutikker i Europa. Gjennom en innovativ plattform, som overvåker, styrer og optimerer både energiforbruk og organisasjoner, kan Europas eksisterende bygninger nå bli en del av løsningen for fremtiden. www.kiona.com

Contacts

Viktor Vitell

Viktor Vitell

Press contact CMO Global +46 731 577 394 Linkedin
Filip Lagerlöf

Filip Lagerlöf

Press contact Marketing Operations Manager Global +46 768 507 392 LinkedIn
Claus Johansen

Claus Johansen

Head of Business, Kiona Danmark A/S +45 828 29 000 LinkedIn

Kiona - We futurize the property ecosystem.

Kiona is a leading SaaS company with the vision to make a big impact in the fight against climate change by offering the smartest and most cost-effective proptech platform on the market. The company enables building owners and other stakeholders to achieve their financial and sustainability goals through the digitalization of new and old buildings and their heating, cooling, ventilation, and refrigeration systems. With offices in seven countries and 136 colleagues, Kiona currently connects over 55,000 commercial, industrial, residential, and public buildings and 3,000 grocery stores in Europe. Through an innovative platform that monitors, controls, and optimizes both energy use and organizations, Europe's existing buildings can now become part of the solution for the future. www.kiona.com

Kiona
Leirfossvegen 27
7038 Trondheim
Norway
Visit our other newsrooms