Ohita
Canon PowerShot ZOOM

Uutinen -

Canon PowerShot ZOOM on pikksilma meenutav taskuformaadis kompaktkaamera, mis võimaldab näha kaugemale.

Canon PowerShot ZOOM on taskusse mahtuv võimsa suumiga kaamera, mis võimaldab jäädvustada kvaliteetseid fotosid ja Full HD videoid. Kaamera sobib suurepäraselt neile, kes armastavad looduses liikuda ja õues tegutseda, sest väikest kaamerat on hea kaasa võtta.

Käepärane 12-megapiksline kaamera toob jäädvustatavad objektid lähedale. Täisautomaatsel Canon PowerShot ZOOM kaameral on 100 mm ja 400 mm optiline suum ja lausa 800 mm digitaalne suum. Väike ja kerge (vaid 145 g) Canon PowerShot ZOOM on loodud kiireks ja lihtsaks pildistamiseks. Uuenduslik ja dünaamiline tootedisain tagab uutmoodi kasutusmugavuse. Tänu randmepaelale püsib kaamera kindlalt käes.

Kaamera soovituslik jaehind on 350 eurot.

Viis nuppu võimaldavad hoida kaamerat nii pildistamisel kui ka taasesitamisel ühe käega. Sel põneval uudistootel on ka lihtsustatud menüü. Pildikvaliteedi tagab võimas DIGIC 8 protsessor ning sarivõtte funktsioon (10 kaadrit sekundis) võimaldab jäädvustada olulisi hetki. Kaamera optiline pildistabilisaator tagab stabiilse ja terava jäädvustuse ning Wi-Fi ja Bluetooth-ühendused võimaldavad Canon Camera Connect rakenduse abil kaamerat ka eemalt kasutada.

Canon PowerShot ZOOM kaamera omadused:

• 12,1-megapiksline sensor
  • 3-astmeline suum
  • Optiline neljasuunaline pildistabilisaator
  • Full HD videod kaadrisagedusega 1080p, 30p / 25p / 24p
  • USB Type-C®
  • WiFi ja Bluetooth®

Nüüd saadaval tutvumiseks ja pildistamiseks! Kui tunned huvi uue kaamera vastu, võta ühendust ettevõttega Canon Finland Communications. E-post: teija.tamminen-saremaa@canon.fi, tel +358 40 7175604.

Tootefotod on saadaval ka Canoni Euroopa pildipangas aadressil: https: //www.canon-europe.com/p ...

Linkit

Kategoriat

Yhteyshenkilöt