Tiedote -

Tuuheammat ripset ja kulmat The Ordinaryn Multi-Peptide Lash & Brow Seerumilla

The Ordinary Multi-Peptide Lash & Brow Serum on korkeapitoinen, kevyt seerumi, joka on kehitetty antamaan paksummat, täyteläisemmät ja terveemmät ripset ja kulmakarvat. 

Seerumi sisältää neljä peptiditeknologiaa ja 11 aktiivista avainainesosaa, mukaan lukien Trifolium Pratense Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Larix Europaea Wood Extract ja yhden Peptide Complex -peptidiyhdisteen. Yhdessä ainesosat pyrkivät lisäämään ripsien ja kulmakarvojen tiheyttä ja paksuutta samalla raviten ja suojaten ripsiä ja kulmakarvoja. 

Levitä ohut kerros puhdistetulle ja kuivalle ripsiriville ja kulmakarvoille aamuin illoin

Suos. ovh. 17,50 EUR / 5 ml

Aiheet

  • Terveys, sairaanhoito, lääketiede

Kategoriat

  • kauneus
  • the ordinary
  • deciem

Dermarome on ihonhoidon-, meikkien ja tuoksujen maahantuoja Pohjoismaissa. Tuotevalikoimaamme sisältyy tarkkaan valikoidut ammattimaiset tuotemerkit; bareMinerals, ELEMIS, Aurelia, PRIORI, LÖWENGRIP, NIOD, The Ordinary, The Chemistry Brand, Murad, Buxom, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Skinbetter science, LOVA SKIN ja N.C.P.

Yli 30 vuoden kokemuksella pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja jatkamaan kasvuamme. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, ja olemme iloisia voidessamme jakaa ammattitaitoa ja osaamista kauneusalalla yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa, jotka koostuvat kauneushoitoloista, kylpylöistä, klinikoista, vähittäismyynnistä, verkkokaupoista ja apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Amanda Jaakkola

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Marketing Coordinator, Finland

Liittyvä sisältö