Uutinen -

LEVERINGENE FRA DE OPTIMALISERTE UTLEVERINGSAUTOMATENE FOR MEDISINER OG APOTEKPRODUKTER I GANG

Vi har kommet ut på markedet med den nye generasjonens Click@Collect PickupApotek med enda bedre egenskaper enn tidligere. Utleveringsautomatene kan skreddersys for apotekkjeder uten ekstra kostnader.

Som tidligere er det nye PikcupApoteket bygd i brann- og tyverisikkert stål.Det tar liten plass og kan utvides med fra ett til ti tårnmoduler etter behov.Ett tårn har ni utleveringsbokser.

I tillegg inneholder standardleveransen et brukervennlig styreverktøy, som brukes til å administrere forsendelser samt til å følge med på temperaturen i boksene.Styreverktøyet har alle de egenskapene du trenger til apotekkontroll, medregnet registreringer og utskrift av avvik.

Som ekstrautstyr kan man få kjølebokser for produkter som krever kjølig oppbevaring, termostatstyrt oppvarming og døråpner til vindfang.Man kan ved behov også utstyre automaten med ekstrautstyr og flere tårn senere.

Vi leverer utleveringsboksene til apotekkjedene enten ved å tilby en tjenestepakke for en månedspris per apotek, eller ved å selge utstyret til kjeden, slik at de selv tar seg av vedlikeholdet.

Forespørsler og bestillinger:e-post kari.paukkeri@remomedi.com telefon +358 400 897 014

Yhteyshenkilöt

Kari Paukkeri

Lehdistön yhteyshenkilö CEO

Miia Joensson

Lehdistön yhteyshenkilö Myyntipäällikkö +358406594597