Ohita
„Signicat“ pristato „Signicat Mint“ platformą, iš esmės pakeisiančią skaitmeninės tapatybės kūrimo procesą visose pramonės šakose

Tiedote -

„Signicat“ pristato „Signicat Mint“ platformą, iš esmės pakeisiančią skaitmeninės tapatybės kūrimo procesą visose pramonės šakose

Signicat, Rugsėjo 19 d., 2023 – „Signicat“, pirmaujantis skaitmeninės tapatybės sprendimų teikėjas Europoje, praneša apie naują produktą „Signicat Mint“. Kodavimo nereikalaujanti platforma žada palengvinti įmonių skaitmeninės tapatybės procesus visoje Europoje.

Visi „Signicat“ sprendimai, įskaitant tapatybės tikrinimą, autentifikavimą, pasirašymą ir sukčiavimo aptikimą, bus pasiekiami vienoje „Signicat Mint“ platformoje. Tai leis įmonėms pridėti komponentus, reikalingus darbo eigoms kurti, be kodavimo. Naudotojų prisijungimo procesai galės būti sklandžiai integruojami į esamas paslaugas ar programas, o galutiniai naudotojai galės prisijungti per el. paštu siunčiamą ar internetinėje svetainėje esančią nuorodą arba per integruotą API.

Manau, kad demokratizuojame prieigą prie technologijų. Bet kokio dydžio įmonės visoje Europoje, jų atitikties srities vadovai, produkto savininkai bei augimo vadovai galės kurti savo vartotojų prisijungimo procesus. Ir tai yra tikroji „Signicat Mint“ vertė įmonėms: galimybė ne tik kurti, bet ir kartoti procesus, kada reikia“, – teigė „Signicat Mint“ produkto vadovas Robin Wilgott.

„Mint“ platforma siekia palengvinti veiklą įvairaus dydžio įmonėms visoje Europoje, leisdama supaprastinti procesus, sumažinti išlaidas, padidinti efektyvumą, ir, svarbiausia, suteikdama galimybę kontroliuoti šiuos procesus. Ji taip pat suteiks jmonėms lankstumo prisitaikyti prie kintančių teisinio reguliavimo ir rinkos atnaujinimų bei klientų poreikių.

"Mūsų misija – kurti technologijas, padedančias pasitikėti vieniems kitais skaitmeniniame pasaulyje. Tai pasiekti galime tik būdami vienu žingsniu priekyje ir savo klientams pristatydami pažangiausius produktus. Esame pirmoji skaitmeninės tapatybės paslaugų įmonė siūlanti kodo nereikalaujantį produktą, apimantį visą skaitmeninės tapatybės gyvavimo ciklą“, – sakė „Signicat“ generalinis direktorius Asger Hattel. „Džiaugiamės matydami, kokį poveikį šis produktas darys verslui, ir esame įsitikinę, kad tai pakeis mūsų klientų darbo pobūdį ir padės jiems augti, – pridūrė jis.

Įmonės privalo užtikrinti procesų atitikimą greitai besikeičiantiems vietiniams ir Europos teisės aktams. „Signicat Mint“ atitinka visus teisinius reguliuojamų pramonės šakų reikalavimus, pvz., GDPR, AML tiek vietos, tiek Europos lygiu su 5AMLD ir 6AMLD, MiFID II ir MiFIR, taip pat vietinius vartotojų apsaugos įstatymus ir konkrečių sektorių teisės aktus, pvz., IDD draudimo bendrovėms arba CRD/CRD/Solvency II finansų įstaigoms.

„Signicat Mint“ bus aktuali vykdant tapatybės tikrinimo, išsamaus klientų patikrinimo (Customer Due Diligence), klientų ir įmonių prisijungimo procesus bei sutarčių pasirašymą. Lengvas naudojimas ir tai, kad visos „Signicat“ paslaugos yra prieinamos vienoje platformoje, daro ją unikalia. Platforma bus naudinga visoms pramonės šakoms, o labiausiai finansinių paslaugų įmonėms, draudimo bendrovėms, internetiniams mažmenininkams, advokatų kontoroms, nekilnojamojo turto agentūroms ir kt.

Papildomi platformos funkcionalumai – galimybė procesus pritaikyti prie organizacijos stiliaus, naudoti savo įmonės domeną bei naudotis kitų klientų ar „Signicat“ sukurtais naudotojų prisijungimo procesais.

Aiheet


Apie „Signicat“

„Signicat“ yra pirmaujantis el. tapatybės sprendimų teikėjas Europoje. „Signicat“ skaitmeninės tapatybės platformą sudaro plačiausias tapatybės tikrinimo ir autentifikavimo sistemų rinkinys pasaulyje, pasiekiamas per vieną integravimo tašką. Platforma palaiko visą tapatybės kelionę nuo klientų atpažinimo ir prisijungimo, iki verslo sandorių sudarymo. „Signicat“ buvo įkurta 2006 m., o 2019 m. ją įsigijo pirmaujanti Europos privataus kapitalo investuotoja „Nordic Capital“. Jos būstinė yra Trondheime, Norvegijoje

Daugiau informacijos apie „Signicat“ rasite čia: www.signicat.com

Yhteyshenkilöt

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager PR & Communication +34 648839894

Asiakirjojen sähköinen allekirjoittaminen, keskitetty sähköinen tunnistuspalvelu verkkopalveluihin

Signicat on 2007 perustettu, maailman ensimmäinen ja suurin sähköisten tunnistuspalveluiden tarjoaja. Olemme EU eIDAS-regulaation mukainen Qualified Trust Service Provider (QTSP). Signicat on markkinajohtaja alallaan ja käsittelee vuositasolla satoja miljoonia tapahtumia. Tunnistuspalveluiden lisäksi tarjoamme mm. sähköistä allekirjoituspalvelua.

Suomessa Signicat Connect-palvelu on Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) hyväksymä ja valvoma Luottamusverkostoon kuuluva tunnistuksenvälityspalvelu, josta on säädetty Suomen Tunnistuslaissa.

www.signicat.com