Press release -

C+ Testosteron Capsules Ervaringen - Wat kan de booster doen?

Wat is C+ Testosteron Capsules?

De C+ Testosteron Capsules vallen in de categorie gezondheid en behoren officieel tot de voedingssupplementen. Het effect van de ingrediënten van de capsules wordt verondersteld zich te richten op het mannelijk geslachtshormoon testosteron. De capsules bevatten geen testosteron, maar natuurlijke werkzame bestanddelen die het testosterongehalte op een gezond peil moeten brengen. De capsules zelf zijn zonder recept verkrijgbaar en hoeven niet bij een apotheek te worden gekocht. Vanwege het effect omvat de doelgroep uitsluitend mannen boven de 18 jaar. Dit geldt zowel voor mannen met een verstoorde hormoonhuishouding en een teveel aan oestrogeen, als voor mannen die door hun leeftijd minder geslachtshormonen aanmaken. (Alle links in dit bericht zijn affiliate links waarvan de auteur een kleine commissie ontvangt voor de verkoop van dit product of deze dienst, maar de prijs is hetzelfde voor u).


C+ Testosteron Capsules Zegel van Goedkeuring en Kwaliteit

De fabrikant geeft openlijk toe dat de C+ Testosteron capsules niet officieel zijn getest door de voedsel- of geneesmiddelenautoriteiten. Niettemin zijn er enkele kenmerken die kunnen worden gebruikt om de kwaliteit te controleren. Hiertoe behoort bijvoorbeeld het hoofdkantoor van de fabrikant binnen de EU. Als de capsules in een van deze landen worden vervaardigd, is er weinig risico voor de gezondheid wat betreft de productie. De producties zijn onderworpen aan strenge richtlijnen voor de hygiëne en de kwaliteit van de ingrediënten, wat opnieuw een voordeel zou zijn van de C+ testosteron capsules.

--- Koop dit product nu met een speciale korting! ---

Algemene C+ Testosteron Capsules Meningen

De capsules zijn ontworpen om het probleem van een tekort aan testosteron direct bij de wortel op te lossen. Om dit doel te bereiken, bevat de formule een drievoudig complex van actieve bestanddelen. Bij nadere beschouwing blijkt echter dat de ingrediënten zoals L-arginine niet alleen verband houden met de opbouw van testosteron. De vermindering van de lichaamseigen vetreserves kan ook als neveneffect optreden, evenals de vergemakkelijkte opbouw van spiermassa. Als u in het algemeen gezonder wilt leven en meer wilt sporten, kan het innemen van testosteron deze stappen helpen ondersteunen. Maar omdat het effect niet duidelijk kan worden toegeschreven aan het mannelijk geslachtshormoon alleen, moet nog worden afgewacht hoe en vooral hoe snel resultaten zullen worden gezien. Daarom is het raadzaam het aandeel van testosteron in de hormoonspiegel regelmatig te laten meten om na te gaan of de gewenste verbetering optreedt of niet.

Eerdere kopers van de C+ testosteron capsules zijn in hun commentaar overwegend positief over dit product. De meeste gebruikers lijken de ingrediënten goed te verdragen en zijn tevreden met het innemen van slechts één capsule per dag. Negatieve feedback, daarentegen, kan worden gevonden door de inname. Dit wordt gedaan vóór een van de hoofdmaaltijden en vereist het drinken van 500 ml water. Sommige kopers vinden deze hoeveelheid erg hoog en constateren ook negatieve effecten op de latere eetlust. Meer informatie en een gereduceerde prijs vindt u hier op de website van het product!

Algemene informatie over voedingssupplementen

De markt voor voedingssupplementen is de afgelopen decennia steeds meer gegroeid. Dit is enerzijds te danken aan de vraag van de kopers en anderzijds aan het onderzoek dat naar de ingrediënten is gedaan. Fabrikanten beperken zich bij hun keuze van ingrediënten tot natuurlijke ingrediënten. Chemische werkzame bestanddelen mogen niet worden opgenomen, aangezien deze tot geneesmiddelen behoren. Voedingssupplementen daarentegen mogen vrij van doktersrecepten of apotheken worden verkocht. Daarom wenden de fabrikanten zich in de eerste plaats tot plantaardige werkzame bestanddelen. De formuleringen lijken vaak op elkaar, zoals maca-wortels of ginseng, die momenteel in de mode zijn. Vanwege de plantaardige ingrediënten is het niet 100 % zeker dat het lichaam zal reageren zoals gewenst. Het is daarom altijd belangrijk om na een paar maanden goed in de gaten te houden of uw hormoonhuishouding meer in evenwicht is of dat het beloofde effect nog niet is opgetreden.

Waarom heb ik dit voedingssupplement nodig?

C+ Testosteron Capsules zijn ontworpen om de gezondheid te bevorderen door het testosterongehalte te verhogen. Een gebrek aan testosteron kan een negatieve invloed hebben op de mannelijke prestaties en op het libido. Met dit product wil de fabrikant een oplossing bieden voor de oorzaak van het probleem. Op basis van plantaardige ingrediënten en lichaamseigen aminozuren kan het testosterongehalte op natuurlijke wijze worden verhoogd. De ingreep in de hormoonhuishouding wordt dus verondersteld zachtaardiger te zijn. Als u medicijnen wilt vermijden om het probleem op te lossen, kan dit preparaat een alternatief zijn.

--- Krijg de beste prijs hier ---

Info over het innemen van C+ testosteron capsules

De C+ testosteron capsules worden eenmaal daags ingenomen. De fabrikant raadt aan de inname te combineren met een van de drie hoofdmaaltijden. Of dit nu ontbijt, lunch of avondeten is, is geheel aan jou. De capsule moet ten minste 15 minuten voor de maaltijd in zijn geheel worden doorgeslikt. U moet ook minstens 500 ml water drinken. Koffie of sap zijn daarentegen niet aan te bevelen.

Zijn er bekende mogelijkheden van bijwerkingen?

Als voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten zijn er geen bijwerkingen bekend die de gezondheid kunnen schaden. Allergische reacties zijn hiervan echter uitgesloten. Ieder lichaam kan anders reageren op geconcentreerde ingrediënten van natuurlijke oorsprong. U moet daarom heel goed nagaan hoe uw lichaam na inname op de C+ testosteron capsules reageert.

Bekende FAQ over dit product

  • V: Hoe worden de C+ Testosteron capsules ingenomen?
  • A: De capsules worden eenmaal daags ingenomen. De door de fabrikant aanbevolen dosering is één capsule. De beste tijd wordt 15 tot 30 minuten voor de hoofdmaaltijd genoemd. Drink 500 ml water om het oplossen van de capsules te bevorderen.
  • V: Zijn de capsules veganistisch?
  • A: De capsule is ook gemaakt van gelatine en daarom wordt dit product niet geclassificeerd als veganistisch.
  • V: Zijn C+ testosteroncapsules een voedingssupplement?
  • A: De capsules behoren officieel tot de voedingssupplementen. Als mannen hun gezondheid willen bevorderen door ze in te nemen, is een bezoek aan de dokter of apotheek niet nodig. Als voedingssupplement mogen de capsules uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten.
  • V: Zijn de C+ testosteron capsules schadelijk voor de gezondheid?
  • A: De gezondheid zou geen schade mogen ondervinden van het innemen van de dagelijkse aanbevolen dosis. Niettemin is het raadzaam met de inname te stoppen als negatieve reacties optreden. Dit kunnen allergische reacties of maag- en darmklachten zijn.
  • V: Bouwen de capsules een depoteffect op?
  • A: De capsules bouwen geen depoteffect op, zodat voortdurende inname noodzakelijk is. Als u stopt met het innemen van de capsules, kan er weer een tekort aan testosteron ontstaan.
  • V: Hoeveel capsules zitten er in een verpakking?
  • A: Een verpakking bevat 30 capsules en is dus geschikt voor inname gedurende 30 dagen.

Waar kan ik C+ Testosterone Capsules kopen?

De aankoop van de C+ testosteroncapsules, die kunnen worden gebruikt om het testosterongehalte te verhogen, is momenteel alleen online mogelijk. De verkoper heeft een eigen website opgezet waarop alleen dit voedingssupplement te koop wordt aangeboden. Er is een link op de website die u rechtstreeks naar het bestelformulier voor het product brengt. Er zijn drie verschillende aanbiedingen om uit te kiezen. Deze aanbiedingen worden als volgt gedifferentieerd:

  1. Aanbieding: 1 pak + verzendkosten
  2. Aanbieding: 2 pakjes (27 % korting) / geen verzendkosten
  3. Aanbieding: 3 pakjes (46 % korting) / geen verzendkosten

De vermelde korting is momenteel beschikbaar, dus het is mogelijk dat u op het moment van aankoop nog andere kortingen op de website vindt. Rechtstreeks bij de fabrikant kopen betekent ook dat u geen risico's neemt met de kwaliteit van de capsules. In de toeleveringsketen is het niet mogelijk de originele testosteroncapsules te verwisselen voor een namaakproduct.

Om uw bestelling af te ronden, moet u niet alleen uw adres invoeren, maar ook een van de betaalwijzen kiezen. U kunt kiezen tussen:

  • Onmiddellijke bankoverschrijving
  • Bankoverschrijving
  • Betaling met kredietkaart of
  • Aankoop op rekening

De aankoop op rekening wordt verwerkt via Klarna, zoals bekend van veel online winkels. De fabrikant hoeft dus niet toe te zien op de ontvangst van de betaling of aanmaningen te schrijven. Klarna voert echter een kredietcontrole uit om na te gaan of er geen belemmeringen zijn voor de aankoop op rekening.

--- Bezoek de product website hier! ---

Verklaring van de ingrediënten van C+ Testosteron Capsules

De fabrikant beschrijft de ingrediënten van de C+ testosteron capsules als een drievoudige prestatieformule bestaande uit:

  • 100 mg L-carnitine: L-carnitine is een natuurlijke aminozuurverbinding die het lichaam al kent van zijn eigen metabolisme. Eerst en vooral beïnvloedt L-carnitine het vetverbrandingsproces van het lichaam door de verwijdering van lichaamseigen vet te vergemakkelijken. Tijdens de stijging van het testosterongehalte in het lichaam kan ook een toename van L-carnitine in het bloed worden vastgesteld. Als je meer L-carnitine inneemt, zou dit proces zich moeten kunnen omkeren en zou het testosteronniveau moeten stijgen. Het principe van oorzaak en gevolg kan in deze context in twee richtingen werken. Studies tonen echter aan dat een langere inname noodzakelijk is om het testosteron te verhogen.
  • 100 mg L-arginine: L-arginine behoort tot de aminozuren. Als ingrediënt is L-arginine dus al bekend bij het lichaam, zodat geen enkel vreemd ingrediënt het testosterongehalte en de gezondheid beïnvloedt. L-arginine is bij atleten vooral bekend als voedingssupplement. Van het aminozuur wordt gezegd dat het de spieropbouw bevordert en tegelijkertijd vet verbrandt. Er wordt echter ook gezegd dat het positieve effecten heeft op de potentie. Voornamelijk erectiestoornissen worden hier genoemd. Een toename van testosteron in het lichaam wordt niet expliciet genoemd. Als onderdeel van een complex van werkzame bestanddelen kan L-arginine echter bijdragen tot de ondersteuning van de werking van andere bestanddelen.
  • 50 mg Garcinia Cambogia-extract: Garcinia Cambogia is de Latijnse naam van de Malabar tamarinde. Dit kruideningrediënt is onder meer bekend van voedingssupplementen die geacht worden gewichtsverlies te vergemakkelijken of potentie te bevorderen. De vrucht, die in India en Zuidoost-Azië wordt geteeld, bevat hydroxycitroenzuur, dat het lichaam nieuwe energie geeft. Als extract is het aandeel van deze heilzame bestanddelen navenant hoog. Eén C+ testosteroncapsule per dag kan dus voldoende zijn om de testosteronspiegel te beïnvloeden.

Bovendien bevatten de testosteron capsules:

  • Magnesiumstearaat: Magnesiumstearaat behoort tot de groep van de lossingsmiddelen. Droge ingrediënten in capsules blijven droog door de toevoeging van vrijgavemiddelen en klonteren niet samen. Dit ingrediënt is dus geen actief ingrediënt, maar dient om de kwaliteit van de andere ingrediënten gedurende de houdbaarheidsperiode te waarborgen.
  • Talkpoeder: Talkpoeder wordt als poeder aan de capsules toegevoegd. Het effect is vergelijkbaar met dat van de magesiumzouten. Het talkpoeder wordt gebruikt voor een lange houdbaarheid en zorgt ervoor dat de ingrediënten in de capsules niet samenklonteren als gevolg van vocht.
  • Gelatine: Gelatine zit niet in de C+ Testosteron capsules, maar vormt hun omhulsel. Gelatine is bij de meeste mensen bekend van de productie van vruchtengelei. De schaal is zacht en kan daarom gemakkelijk worden ingeslikt, maar lost tegelijkertijd snel op in de maag. In dit verband is het belangrijk te weten dat gelatine uit dierlijke bestanddelen bestaat. De capsules zijn dus niet veganistisch.

C+ Testosteron Capsules Evaluatie en Aanbeveling

De C+ Testosteron capsules worden door de fabrikant aangeboden om de opbouw van testosteron te ondersteunen. Het mannelijk geslachtshormoon zelf is niet in de formule opgenomen. Op deze basis wordt de hormoonspiegel vrij indirect beïnvloed. Volgens de fabrikant is het product niet bedoeld om een kunstmatige verhoging op te wekken. In plaats daarvan moet, om de gezondheid niet in gevaar te brengen, aandacht worden besteed aan de oorzaak van een tekort aan testosteron. De fabrikant heeft hiervoor drie veel voorkomende oorzaken vastgesteld. Deze omvatten:

  • een tekort aan het luteïniserend hormoon
  • te veel van het vrouwelijke geslachtshormoon of
  • Globuline niveaus die te hoog zijn.

De formule moet helpen om een natuurlijke oplossing te vinden voor alle drie de oorzaken. Wat opvalt bij het bekijken van de C+ testosteron capsules is het hoge aandeel van de drie actieve bestanddelen. Omdat u ze maar één keer per dag hoeft in te nemen, kunt u gemakkelijker een routine ontwikkelen. Het consequent innemen van de werkzame bestanddelen kan een van de sleutels zijn om het lichaam te laten reageren zoals gewenst.

Ook het gebruik van zuiver natuurlijke ingrediënten is positief. Het innemen van de capsules is dus niet schadelijk en leidt niet tot afhankelijkheid van de ingrediënten. Als gebruiker van de capsules is er echter geen garantie dat het probleem na het stoppen met de capsules vanzelf zal zijn opgelost. Als het gehalte van de ingrediënten, zoals L-arginine, weer afneemt, is het mogelijk dat de eerder bestaande problemen ook weer terugkeren. Als koper moet u dus bereid zijn de capsules gedurende een langere periode in te nemen. Bezoek de website van dit product om meer beoordelingen van klanten te zien!

Info over de leverancier van het product

In de volgende rubriek vindt u nuttige informatie over de leverancier van de C+ testosteron capsules.

Naam: Premium Health Europe B.V.

Adres: Zuideinde 79

1121DD Landsmeer

Land van herkomst: Nederland

Homepage: https://cplus-extra.com

Ondersteuning: Telefoon: +31 (0) 20 7670552

E-mail: mail @ Cplus – extra . com

Het is zeer nuttig een retouradres te vermelden voor het geval u de testosteroncapsules na aankoop niet wenst te gebruiken. Als u besluit het product te retourneren, hebt u 14 dagen de tijd om het terug te sturen naar de verkoper. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat de fabrikant alleen ongeopende verpakkingen terugneemt. Indien u de capsules reeds heeft getest, is een retourzending met terugbetaling van het aankoopbedrag niet meer mogelijk.

Externe verwijzingen en verdere links
  1. Garcinia Cambogia: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18316163/
  2. L-Carnitine: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15072869/

Disclaimer

Dit is een advertentie en geen echt nieuwsartikel, blog of update over consumentenbescherming. Dit bericht is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie vormt geen advies, noch een aanbod tot aankoop.

Elke aankoop naar aanleiding van dit bericht is op eigen risico. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van welke ziekte dan ook. Raadpleeg een gezondheidsdeskundige alvorens een dergelijke aankoop te doen. Elke aankoop via deze link is onderworpen aan de definitieve voorwaarden van de website waarop het product wordt verkocht. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid, direct of indirect, aanvaard voor de inhoud van deze publicatie. Neem rechtstreeks contact op met de verkoper van het product.

Het verhaal op deze pagina en de persoon in het verhaal zijn geen echt nieuws. Dit verhaal is veeleer gebaseerd op de resultaten die zijn bereikt door sommige mensen die deze producten hebben gebruikt. De resultaten in het verhaal en de commentaren zijn illustratief en weerspiegelen mogelijk niet de resultaten die u met deze producten bereikt.

Affiliate Disclaimer

Dit bericht bevat affiliate links, wat betekent dat het auteursteam producten en diensten aanbeveelt die zij zelf hebben gebruikt of goed kennen, en een commissie kunnen ontvangen als u deze ook koopt (zonder extra kosten voor u).

Disclaimer voor getuigenissen

De getuigenissen op deze website zijn afkomstig van echte gebruikers van onze producten en/of diensten en werden ons op verschillende manieren bezorgd. Zij werden vrijwillig verstrekt en er werd geen vergoeding aangeboden of gemaakt. De resultaten zijn mogelijk niet typerend en kunnen niet worden gegarandeerd.

Handelsmerk disclaimer

Onze occasionele verwijzingen naar namen, merken, producten en handelsmerken en logo's van derden zijn op geen enkele wijze bedoeld om het bestaan van een licentie, goedkeuring, verwantschap of enige relatie tussen ons en dergelijke respectieve eigenaars van derden uit te drukken of te impliceren. Het gebruik van namen of logo's van derden dient uitsluitend ter illustratie.

Medische disclaimer

De hier gedane uitspraken zijn niet gecontroleerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet goedgekeurd voor gebruik door of verkoop aan personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg uw arts voordat u dit product inneemt als u zwanger bent of borstvoeding geeft, als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. De claims inzake werkzaamheid en veiligheid zijn nog niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. De Food and Drug Administration beoordeelt alleen voedingsmiddelen en medicijnen. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, preventie, behandeling of genezing van welke ziekte dan ook.

Categories

  • dutch

Contacts

GPM Marketing

Press contact PR Management