Ανάκληση προϊόντος που περιλαμβάνει αλλεργιογόνα συστατικά χωρίς επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά

Δελτίο τύπου -

Η Mondelez Ελλάς, με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνει το κοινό για την ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος Μπισκότο OREO Strawberry Cheesecake το οποίο δε φέρει επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά. Στα συστατικά του προϊόντος περιλαμβάνονται το σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές. Το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και καθόλα ασφαλές, και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά.

Διασφαλίζοντας πλήρως την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος OREO.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των παραγομένων προϊόντων, υπεύθυνη στάση και με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές, η εταιρεία ανακαλεί από την αγορά το προϊόν Μπισκότο OREO Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) με απουσία επισήμανσης στα ελληνικά με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας (LOT) OVI0412023.

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και το γάλα καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες.

Τα προϊόντα διατίθενται στην Ελλάδα από τη Mondelez Ελλάς ΑΕ.

Θέματα

Σχετικά με τη Mondelēz International

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο  σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Με καθαρά έσοδα περίπου 27 δισ. δολάρια το 2020, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως  τα μπισκότα Oreo, belVita και  LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident. Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor's 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.

Σχετικά με τη Mondelēz στην Ελλάδα

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.

Στοιχεία επικοινωνίας για τον τύπο

Katerina Papakonstantinou

Υπεύθυνος Τύπου Corporate & Government Affairs Manager

Τα νέα της Mondelēz International στην Ελλάδα

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Με καθαρά έσοδα περίπου 27 δισ. δολάρια το 2020, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως τα μπισκότα Oreo, belVita και LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident. Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor's 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.