Press release -

Grundfos offentliggør tal for danske opsigelser

I forlængelse af udmeldingen fra den 22. september, hvor Grundfos annoncerede, at omkring 600 medarbejdere på globalt plan bliver opsagt, kan tallene for Danmark nu offentliggøres.

Det sker efter at have afsluttet de lokale forhandlinger med det danske Samarbejdsudvalg, hvorfor Grundfos nu melder ud, at virksomheden opsiger op til 85 medarbejdere i de danske selskaber.

De berørte medarbejdere er primært funktionærer i administrative- og ledelsespositioner.

Opsigelserne sker som en konsekvens af de globale organisationsændringer, virksomheden indfører per 1. januar.

I fremtiden vil Grundfos organisere sine salgs-, marketing-, teknologi- og produktionsfunktioner, så de servicerer fire forskellige kundegrupper: Commercial Building Services, Domestic Building Services, Industry og Water Utility.

Støttefunktionerne vil blive struktureret på en måde, hvor de via de etablerede globale ekspertisecentre kan støtte den nye organisation.

Med denne kundeorienterede struktur vil der i endnu højere grad være fokus på kundernes unikke behov på tværs af vores værdikæde.

Alle berørte medarbejdere vil blive informeret fra slutningen af oktober frem til og med første uge af november.

De vil i de følgende uger og måneder blive tilbudt et outplacement-forløb, samt mulighed for at deltage i workshops med henblik på at få den enkelte bedst muligt videre i et nyt job.

Yderligere oplysninger:

Peter Trillingsgaard, VP Communications, Public Affairs & Sustainability
M: 6042 982
E: ptrillingsgaard@grundfos.com