Skip to content
Holidayguru wint de award voor Beste website van 2022 in de categorie Reizen
Holidayguru wint de award voor Beste website van 2022 in de categorie Reizen

Press release -

Reisorganisatie Holidayguru.nl uit Utrecht wint award voor Beste Website van het Jaar 2022

Utrecht, Nederland – 25 november 2022. De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkiezingen voor Website van het Jaar 2022. Elk jaar wordt deze grootste online publieksprijs uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Dit jaar is de award voor Beste Website van het Jaar 2022 in de categorie Reizen gewonnen door de Reiswebsite Holidayguru uit Utrecht.

Nu de verkiezing is afgelopen en alle stemmen zijn geteld is op 24 november 2022 tijdens de Website van het Jaar Award Night ’22 bekend gemaakt dat reiswebsite Holidayguru.nl de award voor Beste Website van het Jaar 2022heeft gewonnen. Het dagelijks handmatig zoeken naar de scherpste deals, het geven van de beste vakantietips in combinatie met een betrokken community heeft uiteindelijk gezorgd voor de hoogste kwaliteitscore en het bemachtigen van de award.

In juni 2019 opende het van oorsprong Duitse Urlaubsguru in Utrecht een kantoor voor de Nederlandse markt. Begin september werd bekend gemaakt dat Holidayguru.nl voor het eerst is genomineerd voor de award Website van het Jaar 2022. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in verschillende categorieën. Daarnaast kan het publiek ook een beoordeling achterlaten. Uiteindelijk leiden de stemmen tot twee awards, één voor de beste website (hoogste kwaliteitsscore) en één de populairste website (meeste stemmen).

Als één van de grootste reiswebsites van Duitsland en Nederland helpt Holidayguru.nl dagelijks duizenden reizigers met het vinden van de beste vakantiedeal en de nodige reisinspiratie. Ook het afgelopen jaar heeft Holidayguru niet stilgezeten. Zo vond er een grote stijging plaats in zowel het aantal bezoekers als het aantal boekingen via Holidayguru.nl en is het design van de website succesvol aangepast. De grootste ontwikkeling was de lancering van het eigen reislabel ‘’Holidayguru Trips’’, waarmee reizigers stedentrips en rondreizen inclusief een unieke activiteit kunnen boeken naar de mooiste bestemmingen.

[FOTO Website van het Jaar uitreiking]

-- Einde persbericht --

Related links

Topics

Categories


Over Holidayguru.nl
Holidayguru.nl is één van de grootste reiswebsites van Nederland en België. Daniel Krahn en Daniel Marx hebben Holidayguru in 2012 opgericht, vandaag zijn zij de bestuurders van Urlaubsguru GmbH dat naast het Duitse Urlaubsguru.de en de internationale Holidayguru websites nog met vier andere projecten actief is. Met meer dan 6,9 miljoen Facebook-fans en elke maand meer dan 17 miljoen pageviews behoort het tot één van de succesvolste reiswebsites van Europa. Verspreid over vier vestigingen werken meer dan 90 medewerkers voor deze scale-up. Sinds juni 2019 is het Nederlandse Holidayguru team gevestigd in Utrecht. In augustus 2022 is Holidayguru haar eigen reislabel begonnen onder de naam ‘Holidayguru Trips’ voor de verkoop van unieke stedentrips en rondreizen.

Contacts

Jeroen Van Boxem

Jeroen Van Boxem

Press contact Country Manager NL

Related content

Holidayguru
Rhenus Platz 2
59439 Holzwickede
Germany
Visit our other newsrooms