Skip to content
Skip de winterdip, dit zijn de beste vakantiebestemmingen voor januari 2023

Press release -

Skip de winterdip, dit zijn de beste vakantiebestemmingen voor januari 2023

Utrecht, Nederland – 8 december 2022. Het jaar loopt bijna op zijn eind en de dikke jassen en truien zijn weer uit de kast gehaald. Om de winterdip te skippen kiezen veel Nederlanders ervoor om in januari een tripje naar de zon te maken. Of je nu op zoek bent naar een exotisch strand of een cultureel avontuur; er zijn veel bestemmingen waar je in januari ideaal kan genieten van zon, zee en strand. Reiswebsite Holidayguru.nl brengt maandelijks een beste reistijd reiskalender uit en bekijkt welke zonvakantie bestemmingen perfect zijn voor een trip in januari.

  1. De ABC eilanden
    De ABC eilanden bieden een perfecte setting voor een rustige en ontspannen vakantie. Geniet van de prachtige stranden, het heldere water, de kleurrijke zeevogels en de relaxte sfeer. In januari is het hier gemiddeld 24-30 °C en kan je genieten van ongeveer 8 zonuren per dag.

  2. Thailand
    Thailand is een paradijs voor liefhebbers van cultuur, met heerlijke stranden, tempels en nog veel meer. Ga je in januari naar Thailand dan kan je genoeg zon, heerlijke temperaturen en slechts één regenachtige dag in die maand verwachten.

  3. Dubai
    Dubai is een metropool met een prachtige skyline. Je zult je hier zeker niet vervelen met de oude souks, luxe winkelcentra en het grote culinaire aanbod. Naast activiteiten in de stad kan je ook de woestijn ontdekken. De temperaturen kunnen in Dubai hoog oplopen. Het voordeel van een bezoek aan in januari zijn de relatief lage temperaturen (13-23 °C) perfect voor een citytrip dus!

  4. Canarische Eilanden
    De Canarische Eilanden zijn een waar paradijs met prachtige stranden en een breed aanbod aan activiteiten. Zo kan je een hike maken op het vulkanische landschap van Tenerife, zonnen op de prachtige stranden van Gran Canaria en een bezoek brengen aan het bijzondere El Hierro (ook wel Popcorn Beach) op Fuerteventura. Dankzij de gunstige ligging is dit een bestemming waar je year-round heen kan reizen.

  5. Cuba
    Cuba heeft een heerlijke Caribische sfeer, perfect om even tot rust te komen. Rond januari regent het op Cuba gemiddeld 3 dagen in de gehele maand en ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 18-29 °C. Erg aangenaam dus!

  6. Mexcio
    Mexico is een land vol kleur, cultuur en lekker eten. Het is een ideale bestemming voor een wintervakantie in januari. Geniet van de warme, zonnige dagen op het strand en de heerlijke lokale keuken. Er zijn veel activiteiten om te ondernemen en prachtige bezienswaardigheden zoals oude piramides, koloniale kerken, en archeologische vindplaatsen te vinden.

Wil je weten wat de beste reistijd is voor vakantiebestemmingen in andere maanden dan januari? Bekijk dan de maandelijkse vakantiebestemmingen kalender.

-- Einde persbericht –



Related links

Topics

Categories


Over Holidayguru.nl

Holidayguru.nl is één van de grootste reiswebsites van Nederland en België. Daniel Krahn en Daniel Marx hebben Holidayguru in 2012 opgericht, vandaag zijn zij de bestuurders van Urlaubsguru GmbH dat naast het Duitse Urlaubsguru.de en de internationale Holidayguru websites nog met vier andere projecten actief is. Met meer dan 6,9 miljoen Facebook-fans en elke maand meer dan 17 miljoen pageviews behoort het tot één van de succesvolste reiswebsites van Europa. Verspreid over vier vestigingen werken meer dan 90 medewerkers voor deze scale-up. Sinds juni 2019 is het Nederlandse Holidayguru team gevestigd in Utrecht. In augustus 2022 is Holidayguru haar eigen reislabel begonnen onder de naam ‘Holidayguru Trips’ voor de verkoop van unieke stedentrips en rondreizen. Op 24 november 2022 won Holidayguru de award voor ‘Beste website van het Jaar 2022’ in de categorie reizen.

Contacts

Jeroen Van Boxem

Jeroen Van Boxem

Press contact Country Manager NL

Holidayguru
Rhenus Platz 2
59439 Holzwickede
Germany
Visit our other newsrooms