Jesenska čarolija u vašem domu

Obavijest za tisak -

Jesenska čarolija u vašem domu

JYSK donosi inspirativnu jesensku paletu boja i prugaste detalje

Do povratka obvezama i užurbanom radnom ritmu koji donosi jesen, ostalo je još malo i zato je kraj kolovoza idealno vrijeme za preuređenje interijera i unošenje toplih promjena u dom. Iako period pred nama sa sobom donosi tmurne i hladnije dane, detalji poput novog ukrasnog jastuka ili meke tople deke unijet će toplu, ugodnu i ušuškanu atmosferu. Kako bismo spremno dočekali jesenske dane, kompanija JYSK najavila je novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas potaknuti da s veseljem dočekate sezonu pred nama.

Tijekom jeseni svi volim biti toplini doma, pod mekom dekom, uživajući u novim serijama i filmovima, opuštanje nakon vrućeg ljeta. Ova atmosfera će postati još čarobnija s dodatkom udobnih tepiha i lampe. Nova kolekcija donosi paletu sunčanih i zemljanih tonova, dizajniranih da podignu vaše raspoloženje, uz dodatak smirujućih boja poput tople smeđe i bež. Prirodni materijali su zvijezde nove kolekcije, osiguravajući da dom bude ispunjen udobnošću i opuštenom atmosferom.

Ova JYSK kolekcija nije samo skup proizvoda – to je putovanje do udobnosti inspirirano skandinavskim „hygge“ konceptom. Pretočite ovu filozofiju udobnosti u svoj dom uz samo nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što su jastuci s prugicama i deke sa šarmantnim resama.

Prugasti dezeni su postali pravi trend i novi must-have detalji. Oni su prisutni na svakom koraku u ovoj kolekciji – od materijala, preko tkanja jastuka i tepiha, pa sve do drugih sitnih dekorativnih elemenata kao što su vaze. Zahvaljujući paleti zemljanih boja koje se idealno nadopunjuju s nježnim tonovima nebesko plave, ovi proizvodi se lako kombiniraju s drugim ukrasima, stvarajući savršen ušuškani kutak za opuštanje i uživanje.

Za više inspiracije i informacija o novoj kolekciji posjetite JYSK.hr.

Teme

JYSK je međunarodni lanac trgovina sa skandinavskim korijenima koji prodaje sve za uređenje doma i vrta.

S više od 3.200 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 30.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,869 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2021./22. iznosio je 4,87 milijarde eura.

Zvjezdana Novak

Pritisnite kontakt Communications Manager +385997368570

O tvrtki JYSK

S više od 3.400 trgovina i webshopova u 48 zemalja, JYSK uvijek ima dostupnu izvrsnu ponudu i kompetentnu uslugu, bez obzira na kanal kupovine.

Osnivač Lars Larsen otvorio je svoju prvu trgovinu u Danskoj 1979. Danas JYSK zapošljava 31.000 kolega.

Dio je obiteljske grupacije Lars Larsen koja je u financijskoj godini 2021/22. ostvarila promet od 5,9 milijardi eura dok je JYSKov promet u financijskoj godini 2022./23. iznosio 5,2 milijarde eura.