Atgal į ištakas su Polaroid Originals!

Impossible Project atliko savo užduotį – Polaroid plokštelės ir ikoniškos momentinės kameros buvo atgaivintos ir dabar yra populiaresnės nei kada nors anksčiau. Taigi dabar, prekinis ženklas grįžta į ištakas ir vadinsis Polaroid Originals.

Dabartiniais laikai esame pratę, kad nuotraukos yra skaitmeninės ir saugomos atminties kortelėse ar kietuosiuose diskuose, momentinė fotografija suteikia beveik magišką jausmą. Nuspauskite užraktą ir mėgaukitės stebėdami kaip fizinė nuotrauka atsiranda ant fotopopieriaus Jums jį laikant rankoje!

Dabar, kai gamintojas Impossible Project atliko regis neįmanomą užduotį, atgaivinti momentinę fotografiją naujos kartos fotografų tarpe, atėjo metas pakeisti pavadinimą į labiau tinkantį – Polaroid Originals!

Naujas prekinis ženklas pristato elegantiškesnes plokštelių pakuotes ir patobulintas emulsijas, tačiau tokį patį formatą ir išryškinimo technologiją kaip ir anksčiau. Polaroid Originals plokštelės yra galimos spalvotos, juodai baltos ir didelis pasirinkimas specialių leidimų. Tuo pačiu metu yra pristatomas visiškai naujas, bet gerai pažįstamas kameros modelis – Polaroid Originals OneStep 2!

Nesenstantis ir paprastas naudoti

Pamirškite artinimą, automatinį fokusavimą, vaizdo stabilizavimą ir Wi-Fi. Su šia kamera grįžtama į ištakas. OneStep 2 yra su fiksuoto židinio nuotolio objektyvu, kuris veiksmingas nuo apytiksliai 60 cm iki begalybės (tobulas asmenukėms). Pilnai automatinė ekspozicija ir įmontuota blykstė leidžia naujuoju modeliu naudotis taip pat paprastai kaip ir jo 40 metų senumo pirmtaku, o dizainas toks pats nesenstantis ir paprastas. Tačiau naujasis modelis turi ir modernių savybių – laikmatį ir įkrovimą per USB!

Polaroid OneStep 2 gali būti naudojamas su naujos kartos plokštelėmis iš Polaroid Originals ir taip pat su senesnėmis iš Impossible Project.

Polaroid ir Impossible Project

Polaroid kompanija buvo įkurta prieš 80 metų amerikiečio Edwin Land ir 1977 metais buvo pristatyta Polaroid OneStep draugiška vartotojams momentinė kamera. Ji užkariavo pasaulį kaip uraganas ir leido Polaroid pasiekti kultinį statusą. Tai daugiausiai pavyko dėl jos populiarumo tarp tokių menininkų ir fotografų kaip Andy Warhol, Helmut Newton ir Robert Mapplethorpe.

Tačiau skaitmeninės fotografijos atsiradimas buvo lemiamas veiksnys Polaroid ir momentinei fotografijai. Bent jau taip atrodė prieš besibaigiant tūkstantmečiui, kai pardavimai ženkliai sumenko. Gamyba buvo nutraukta 2008 metais. Grupė entuziastų perėmė gamybą ir taip gimė Impossible Project. Ir iš to gavosi neprilygstamas atgimimas.

Paskutiniais metais Impossible Project gamino ir pardavinėjo kameras bei plokšteles klasikiniam Polaroid formatui vis dar dideliais kiekiais. 2017 metų pavasarį didžiausias kompanijos dalininkas nupirko teises į Polaroid vardą taip užbaigdamas ciklą.

Kaina ir prieinamumas:

Kamera pasirodys prekyboje 2017 metų rudenį.

Polaroid OneStep 2, rekomenduojama mažmeninė kaina 125,50 EUR

Polaroid OneStep 2 savybės

• Lengva naudotis dėl automatinės ekspozicijos ir fiksuoto fokuso
  • Tinkama naudoti nuo apytiksliai 60 cm iki begalybės
  • Integruota blykstė
  • Laikmatis
  • Per USB kraunama baterija
  • Galima naudoti su plokštelėmis ir Impossible Project ir Polaroid Originals

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, RoadEyes, Kenko, 360fly, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.