Jaunas un jaudīgas funkcijas ir pievienotas DxO ONE kamerai caur programmatūras atjauninājumu.

Profesionālas kvalitātes kamera, ko pievieno iPhone un kura jau ir piegādāta pirmajiem klientiem Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs, ir papildināta ar jaunu kameras kontroli un jaunām, aizraujošām funkcijām.

DxO ONE ir neticami kompakta, bet pārsteidzoši labas kvalitātes kamera, ko pievieno tieši pie iPhone un iPad, kas dod Jums iespēju uzreiz dalīties ar augstas izšķirtspējas bildēm ar saviem draugiem, ģimeni un sekotājiem. Ar ātru, augstas kvalitātes objektīvu un 1 collas formāta sensoru, DxO ONE nodrošina to, ka ir iespējams uzņemt satriecošas fotogrāfijas pat sliktā apgaismojumā. Šo visu Jūs iegūstat ar kameru, kas ir vismaz 4 reizes mazāka kā Jūsu DSLR kamera.

Mēs jau saņemam pirmās atsauksmes par šo kameru, un dažas ir ļoti pozitīvas, kā piemēram: Džons Tavlī (John Thawley), kurš ir uzņēmis vairākas radošas bildes tādām kompānijām kā Ferrari, Jaguar, Lexus un Maserati. Un lūk, ko viņš saka:

„Kameras lietošana ir kļuvusi par manu otro dabu, tā ir satriecoši laba. Es pat iedomāties nevarēju, ka stāvot pitstopa līnijā lielākajos motosporta pasākumos, es nekavējoties varēšu nodrošināt PR reportāžas ar komandas bildēm jau dažas sekundes pēc tam, kad mašīna ir izbraukusi trasē. Tāpat es esmu patīkami pārsteigts par DxO komandu un viņu atsaucību ierosinājumiem un atsauksmēm. Ir patīkami strādāt ar uzņēmumu, kas tevī ieklausās. Es jau nevaru sagaidīt, kas ir nākamais, ko DxO komanda izdomās.”

Kas jauns ir aplikācijas versijā 1.2?

Jaunā aplikācijas versija ir būtiskākais jaunums, kas nodrošina jau tā „gudro” kameru ar virkni jaunumiem, kā:

• Iespēju uzreiz piekļūt labākajiem uzņemšanas parametriem un foto informācijai ar vienu pirksta vilcienu pa ekrānu.
  • Nepārtrauktā fotografēšana lietotājiem ļauj uzņemt vairākas bildes pēc kārtas vienkārši nospiežot uzņemšanas taustiņu.
  • Manuālais fokusa režīms ar vienu pieskārienu tagad nodrošina piekļuvi hiper fokusa attālumam un spēju pārvietot palielinājuma lupu kritiskam fokusam.
  • Slēdža ātruma diapazons ir palielināts, lai uzņemtu vēl ātrāku kustību (1/20000) un ilgāku uzņemšanu vāja apgaismojuma apstākļos (30s).
  • Video režīms tagad nodrošina pilnu manuālu diafragmas kontroli, ISO, baltais balanss, utt
  • DxO ONE selfiji tagad ir pieejami visos uzņemšanas iestatījumos un režīmos, ieskaitot video.
  • Jauns aplikācijas kompanjons, kas lietotājiem ļauj attālināti iedarbināt DxO ONE kameru ar Apple pulksteni (jauna atsevišķa aplikācija)

Šis pirmais nozīmīgais papildinājums nebūs pēdējais. DxO ONE uzbūve un unikālā integrācija ar iPhone ļauj iekārtu pastāvīgi uzlabot, mēs jau esam tam pieraduši ar mūsu viedtālruņiem.

Vērtīgās atsauksmes no DxO ONE strauji augošās fotogrāfu kopienas, kā piemēram Džons Tavlī, tiek ātri izplatītas. Tāpēc DxO ONE īpašnieki var būt priecīgi par kameru, kas vēl laika gaitā attīstīsies.

Cena un pieejamība

DxO ONE kamera ir pieejama par 599,-€

DxO ONE iOS aplikācijas atjauninājums un kompanjons Apple Watch aplikācija ir pieejamas kā bezmaksas lejupielādes caur iTunes App Store. Arī jauno programmatūru var vienlaikus lejupielādēt un instalēt uz DxO ONE.

Tikai uz ierobežotu laiku DxO ONE kamera ir komplektā ar DxO OpticsPro (Elite Edition) un DxO FilmPack (Elite Edition) mūža bezmaksas licencēm.

Vairāk informācijas rakstot uz: raimonds.sauss@focusnordic.lv

• Technology, general

• dxo one
  • dxo
  • iphone
  • ipad

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kenko, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Raimonds Saušs

Press contact Country Manager +371 29489205