Skip to content
En mulighed for romantik på Valentinsdag: Bliv inspireret af de mest episke kærlighedsbreve i det 21. århundrede.

Press release -

En mulighed for romantik på Valentinsdag: Bliv inspireret af de mest episke kærlighedsbreve i det 21. århundrede.

Kærlighedens dag nærmer sig, og i disse kolde og udfordrende tider kan vi alle have brug en ekstra dosis romantik for at lyse lidt op i vintermørket. I forbindelse med Valentinsdag vil streamingtjeneste for lyd - og e-bøger Nextory, derfor slå et slag for sand kærlighed og romantik, og har i den forbindelse fundet uddrag fra nogle af de mest episke kærlighedsbreve i moderne litteratur.

En ny undersøgelse foretaget af Nextory viser også, at det er mere populært end nogensinde at læse og lytte til romantiske og erotiske bøger. Helt generelt er det at læse og lytte til romantik og erotik steget med hele 26 procent i Nextory’s app i 2021 i forhold til året før. Nogle af de mest populære bøger i genren sidste år var “Dating for begyndere” af Lauren Blakely og “Det ender med os” af Colleen Hoover.

– Kærlighedsbrevet er et tilbagevendende element i romantiske bøger, og Nextory vil gerne slå et slag for den lidt mere old school, kærlige og ærlige romantik i år. Spring alle de dyre gaver og middage over. Sæt dig i stedet med papir og blyant, og udøs smukke ord til dine kære. Nextory har fundet nogle uddrag fra episke litterære kærlighedsbreve, for at inspirere og sætte gang i din fantasi, siger Carolina Laurén, PR-chef hos Nextory.

Det 21. århundredes mest episke kærlighedsbreve

♥ Fra Will Traynor til Louise Clark i Mig før dig af Jojo Moyes
Du har indskrevet dig i mit hjerte, Clark. Det gjorde du den allerførste dag, da du kom ind ad døren, med dit fjollede tøj og dine dårlige vittigheder og din manglende evne til at skjule en eneste af dine følelser. Du forandrede mit liv så meget mere, end disse penge nogensinde vil forandre dit.

♥ Fra Allie Hamilton til Noah Calhoun i Notesbogen af Nicholas Sparks
Jeg elsker dig lige nu, mens jeg skriver dette, og jeg elsker dig nu, mens du læser det. Og det piner mig at tænke på, at jeg engang måske ikke vil være i stand til at sige det til dig. Jeg elsker dig lige højt, min kære mand. Du er, og har altid været, min drøm.

♥ Fra Lara Jean Song Covey til Josh Sanderson i Hvis bare du var min af Jenny Han
Josh Sanderson, jeg var forelsket i dig først. Du burde have været min. Og hvis det havde været mig, ville jeg have pakket dig ned i min kuffert og taget dig med mig; eller ved du hvad? Jeg ville være blevet. Jeg ville aldrig være rejst fra dig. Aldrig nogensinde og ikke for noget som helst.

♥ Fra Gerry Kennedy till Holly Kennedy i Ps. Jeg elsker dig af Cecelia Ahern
Men jeg er kun et kapitel i dit liv, der kommer mange flere. Husk vores dejlige minder, men du må ikke være bange for at samle flere.Tak fordi du ville være min kone. Jeg er dig taknemmelig for evigt for alt, hvad du har gjort. Du skal vide, at jeg er hos dig, hvornår end du har brug for mig.

♥ Til en ukendt Sam fra en ukendt person i Kærlighedsbrevet af Lucinda Riley
For få måneder siden kendte jeg dig ikke og anede ikke, hvordan mit liv ville forandre sig til ukendelighed ved mødet med dig. Jeg ved, at vi ingen fremtid har sammen, og i øvrigt heller ingen fortid som nogen kan opdage, men jeg længes efter din berøring. Jeg har brug for at have dig ved min side, så du kan elske og beskytte mig, som kun du kan gøre det.

FAKTA OM EROTIK & ROMANTIK
● Januari och juli er de månedene da flest leste og lyttet til erotikk og romantikk.
● Onsdager er den dagen i uken da flest velger å lese erotiske og romantiske titler.
● Flest læser og lytter til erotiske och romantiske bøger ved midnatstid.

Om undersøgelsen:
Undersøgelsen er baseret på Nextorys egen statistik og data, fra de læsere som læste bøger indenfor kategorierne “Erotik” og “Romantik” i 2020 og 2021. Der er taget forbehold for løbende øgede antal læsere og brugere, for på bedste vis at gøre dataene sammenlignelige. Bøger i kategorierne “Erotik” og “Romantik” er kun tilgængelig i appens voksen profiler.

Topics

Categories


Nextory er en af Europas største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Appen blev grundlagt i 2015 af serieiværksætterne Shadi Bitar og Ninos Malki. Siden da har virksomheden udviklet sig til en hastigt voksende platform, som muliggører ubegrænset formidling af historier og viden i digitale formater. Sammen med deres medlemmer deler Nextory en stor passion for litteratur af alle slags, og stræber efter at være en uafhængig platform, hvor alle nemt kan finde deres næste store læseoplevelse. Dette går hånd i hånd med visionen om at øge læsning i hele verden, for derved at berige vi menneskers liv, bidrage til øget velstand, personlig udvikling og et styrket demokrati. I dag indeholder Nextorys katalog mere end 900.000 bøger, og appen er tilgængelig på 10 markeder rundt om i Europa. Nextory har sit hovedkvarter i Stockholm. Læs mere på nextory.dk

Contacts

Nextory

Nextory

Press contact Press Office +46 722-53 70 41

Don't stay on the same page!

Nextory is one of Europe's largest streaming services for audiobooks and e-books. The app was founded in 2015 by the serial entrepreneurs Shadi Bitar and Ninos Malki. Today, Nextory's catalog contains over 1 million titles and the app is available in ten markets around Europe, with headquarters in Stockholm. Read more at www.nextory.com.

Nextory
Norrtullsgatan 6
11329 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms