Skip to content
Nu lanceres Nextory i Danmark
Nu lanceres Nextory i Danmark

Press release -

Et nyt, bogrigt alternativ: Nu lanceres Nextory i Danmark

Nu er den svenske succes-app Nextory blevet lanceret på det danske marked. Nextory er en abonnementstjeneste med lyd- og e-bøger, og deres vision er at øge læsningen ved at skabe læseoplevelser, som beriger. Nu er turen endelig kommet til Danmark.

Nextory giver brugerne ubegrænset adgang til hundredtusindvis af digitale bøger, direkte på mobil og tablet. Appen har også unikke funktioner, der gør det nemt at øge læsningen. Det er f.eks. muligt løbende at følge sin egen bogstatistik i Læsedagbogen og sætte sig et læsemål i Bogudfordringen. I Sverige siger hele 8 af 10 brugere, at de læser flere bøger, efter at de har anskaffet sig Nextory.

– Danmark er det fjerde land, vi lancerer i uden for Sverige, og vi har fået en varm modtagelse af alle forlag. Allerede fra starten vil vi have størstedelen af de danske bøger, der findes i digitaliseret form. Vi ved, at mange allerede er vant til abonnementer på lyd- og e-bøger, og derfor findes der et stort potentiale for os på det danske bogmarked, siger Magnus Nytell, Head of Expansion på Nextory.

Rigere læseoplevelser
Nextory blev grundlagt af entreprenørerne Shadi Bitar och Ninos Malki. De satte hovederne sammen på studietiden og har lige siden drevet flere fremgangsrige virksomheder sammen. I 2015 besluttede de sig for at lægge krudtet på at udvikle, hvad det betyder at “læse en bog”. Visionen er at øge læsningen ved at skabe læseoplevelser, som beriger. Nextory vil være med til at ændre den negative læsningstrend i samfundet og få flere til at læse mere. 

Nextory findes ud over i Sverige og Danmark også i Finland og Tyskland. I den danske tjeneste finder du et gigantisk udvalg af danske og engelske lyd- og e-bøger.

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte:
Carolina Laurén, presseansvarlig
carolina.lauren@nextory.com, +46 (0) 73-316 34 20 

Abonnement på Nextory:


Beskrivelse Pris
Sølv Ubegrænset læsning og lytning. Adgang til nye bøger seks måneder efter deres udgivelse. Ingen bindingsperiode.

99 DKK
Guld Ubegrænset læsning og lytning. Adgang til nye bøger umiddelbart efter deres udgivelse. Ingen bindingsperiode. 129 DKK
Familie 2 Ubegrænset læsning og lytning. Adgang til nye bøger umiddelbart efter deres udgivelse. To forskellige profiler; vælg voksen- og/eller børneprofil. Ingen bindingsperiode. 159 DKK
Familie 3 Ubegrænset læsning og lytning. Adgang til nye bøger umiddelbart efter deres udgivelse. Tre forskellige profiler; vælg voksen- og/eller børneprofil. Ingen bindingsperiode. 189 DKK
Familie 4 Ubegrænset læsning og lytning. Adgang til nye bøger umiddelbart efter deres udgivelse. Fire forskellige profiler; vælg voksen- og/eller børneprofil. Ingen bindingsperiode. 219 DKK

Subjects

Tags


Om Nextory: 
Nextory er en digital bogtjeneste med hundredtusindvis af lyd- og e-bøger, der blev grundlagt i Sverige i 2015. Deres vision er at øge læsningen, og de gør bøger mere tilgængelige for at berige dit liv. Test gratis i 14 dage på www.nextory.dk.

Press contacts

Carolina Laurén

Carolina Laurén

Press contact PR & Brand Manager +4673-3163420