Skip to content
Nextory E-book Awards 2022: Geggo tager førstepladsen som bedste bog i voksenkategorien

Press release -

Nextory E-book Awards 2022: Geggo tager førstepladsen som bedste bog i voksenkategorien

Vinderne af Nextory E-book Awards 2022, tidligere Den store e-bogspris, er nu blevet kåret. Prisen blev startet af streamingtjenesten, Nextory for at hylde e-bogen og årets vinder af den mest læste titel. Årets vindere i voksenkategorien er Katrine Memborg og Stephanie Karma Salvarli med ”Geggo” og i børnekategorien indtager Anne Sofie Hammer førstepladsen med bogen ”Villads fra Valbys uhyggelige halloween”.

Nextory uddeler nu prisen for første gang i Danmark og i konkurrencen har Nextory kortlagt hvilke e-bøger flest læsere har læst fra start til slut. Dermed er prisen helt unik, da toplister ofte baseres på antallet fysiske bøger solgte.

Udover voksen- og børnekategorierne vil der også være en pris til kategorierne Romaner og Personlig Udvikling. Nogle af vinderne i disse kategorier er blandt andet Janni Pedersen & Kim Faber med bogen ”Kvæler” og “Du har da ikke ADHD” af Connie Friis-Holst.

– Vi har grundlagt Nextory for at flere skal kunne læse mere, og derfor er vi stolte af at uddele en bogpris, hvor bøger, som virkelig har fanget læserne fra første til sidste side præmieres. Stort tillykke til Katrine Memborg og Stephanie Karma Salvarli, siger Shadi Bitar, CEO og grundlægger på Nextory.

Nextory E-book Awards 2022

Voksenbøger
1. Geggo - Katrine Memborg & Stephanie Karma Salvarli (Politikens Forlag)
2. Opløst - Mads Peder Nordbo & Sara Blædel (Politikens Forlag)
3. Pigen i spejlet: En beretning om seksuelt misbrug - Lonnie Liv Henriksen & Søren Flott (Gyldendal)

Børnebøger
1. Villads fra Valbys uhyggelige halloween - Anne Sofie Hammer (Høst & Søn)
2. Vitello rejser på charterferie - Kim Fupz Aakeson (Gyldendal)
3. Hvem har pruttet i Lasse-Leifs bukser? - Mette Finderup (Forlaget Alvilda)

Romaner
1. Kvæler - Janni Pedersen & Kim Faber (Politikens Forlag)
2. Bridgerton: Den ugifte hertug - Julia Quinn (People'sPress)
3. After: Faldet - Anna Todd (People'sPress)

Personlig udvikling
1. Du har da ikke ADHD - Connie Friis-Holst (Books on Demand)
2. Smertefri fødsel: Anja Bay metoden - Anja Bay (People'sPress)
3. 40 ting du skal vide om din fødsel: Alt det der (i virkeligheden) er vigtigt - Cana Buttenschøn (People'sPress)

Om kortlægningen: Nextory E-book Awards blev startet af Nextory i 2018 og uddeles nu for første gang i Danmark. Prisen er unik i at den hylder e-bogen og den digitale læseoplevelse. De titler, som i størst udstrækning har fanget læsernes opmærksomhed fra start til slut vinder. Vinderne i hver kategori modtager et diplom.

Topics

Categories


Nextory er en af Europas største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Appen blev grundlagt i 2015 af serieiværksætterne Shadi Bitar og Ninos Malki. Siden da har virksomheden udviklet sig til en hastigt voksende platform, som muliggør ubegrænset formidling af historier og viden i digitale formater. Sammen med deres medlemmer deler Nextory en stor passion for litteratur af alle slags, og stræber efter at være en uafhængig platform, hvor alle nemt kan finde deres næste store læseoplevelse. Dette går hånd i hånd med visionen om at øge læsning i hele verden, for derved at berige vi menneskers liv, bidrage til øget velstand, personlig udvikling og et styrket demokrati. I dag indeholder Nextorys katalog mere end 900.000 bøger, og appen er tilgængelig på 10 markeder rundt om i Europa. Nextory har sit hovedkvarter i Stockholm. Læs mere på www.nextory.dk

Contacts

Nextory

Nextory

Press contact Press Office +46 722-53 70 41

Don't stay on the same page!

Nextory is one of Europe's largest streaming services for audiobooks and e-books. The app was founded in 2015 by the serial entrepreneurs Shadi Bitar and Ninos Malki. Today, Nextory's catalog contains over 1 million titles and the app is available in ten markets around Europe, with headquarters in Stockholm. Read more at www.nextory.com.

Nextory
Norrtullsgatan 6
11329 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms