Skip to content
Nextory indgår samarbejde med Tivoli: Ønsker at synliggøre ordenes magi med både oplevelser og fantastiske historier

Press release -

Nextory indgår samarbejde med Tivoli: Ønsker at synliggøre ordenes magi med både oplevelser og fantastiske historier

Bog app’en Nextory, en af de førende bogstreamingtjenester til bøger i Norden, tager nu et nyt skridt for at berige læsernes og lytternes hverdag ved at indlede et eksklusivt samarbejde med Tivoli. Det strategiske partnerskab starter fra april og forventes at fortsætte som et langvarigt partnerskab.

Nextory’s og Tivolis fælles mål med partnerskabet er dels at øge fokus på læsningen og sprede ordets magi gennem fantastiske oplevelser og fortryllende historier, dels at forlænge gæsteoplevelsen, både før og efter besøget i Haven med eventyrlige fortællinger. Nextory vil være en aktiv del af udvalgte aktiviteter i det officielle Tivoli program gennem året og lave spændende kampagner med adgang til det store katalog med over 370.000 lyd- og e-bøger overfor Tivolis flere millioner gæster.

– Alle elsker gode historier og vi er stolte over partnerskabet med Nextory, som giver så god mening for begge parter. Nextory’s grundlæggende formål er, at flere, både børn og voksne, skal have adgang til at læse - og med dette nye partnerskab, er vi stolte over at kunne bidrage med Tivolis magiske rammer, der emmer af eventyr og store oplevelser til at sætte fokus på udbredelsen af de gode historier og bedre læsemuligheder for vores mange gæster. Vi vil integrere samarbejdet med Nextory i selve gæsteoplevelsen og dette partnerskab vil komme vores gæster til gode, som et add on til den magiske Tivolitur, siger Niels Jørgensen, Chef for kommercielle partnerskaber i Tivoli.

– Tivoli er ikke "blot" en forlystelsespark. Tivoli er en instititution og et ubeskriveligt stærkt brand, nationalt som internationalt. Vi ser derfor frem til et stærkt, strategisk samarbejde, hvor begge virksomheder er fundamenteret I magiske oplevelser, der beriger folks liv. Sammen kan vi underholde og fortrylle med spændende oplevelser og historier. Jeg forventer magi af vores samarbejde, intet mindre, siger Beate Aimée Christiansen, Head of Growth Danmark på Nextory.

Nextory’s aktiviteter i Tivoli
Udover at blive eksponeret på Tivolis sociale kanaler med 500.000 følgere, bliver Nextory en integreret del af gæsteoplevelsen, under juni måneds Rasmus Klump-festival i Tivoli. Her vil Nextory stå bag et læsehjørne i Rasmus Klumps Verden, med spændende historier for børn og deres forældre. Til efteråret og Halloween, vil Tivoli og Nextory også stå bag en landsdækkende konkurrence, hvor alle har mulighed for at indsende deres helt egen Halloween-historie, med chancen for at få den udgivet i Nextory-appen.

For yderligere information om Nextory kontakt venligst:
Karolina Bjernefalk, Pressekontakt
karolina.bjernefalk@nextory.com
+46 70-241 28 40

Beate Aimée Christiansen, Head of Growth Danmark på Nextory
beate.christiansen@nextory.com
+45 29 73 83 18

For yderligere information om Tivoli kontakt venligst:
Niels Jørgensen, Chef for kommercielle partnerskaber i Tivoli
nijo@tivoli.dk
+45 22 23 74 48

Topics

Categories


Nextory er en af Europas største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Appen blev grundlagt i 2015 af serieiværksætterne Shadi Bitar og Ninos Malki. Siden da har virksomheden udviklet sig til en hastigt voksende platform, som muliggør ubegrænset formidling af historier og viden i digitale formater. Sammen med deres medlemmer deler Nextory en stor passion for litteratur af alle slags, og stræber efter at være en uafhængig platform, hvor alle nemt kan finde deres næste store læseoplevelse. Dette går hånd i hånd med visionen om at øge læsning i hele verden, for derved at berige vi menneskers liv, bidrage til øget velstand, personlig udvikling og et styrket demokrati. I dag indeholder Nextorys katalog mere end 900.000 bøger, og appen er tilgængelig på 10 markeder rundt om i Europa. Nextory har sit hovedkvarter i Stockholm. Læs mere på www.nextory.dk

Contacts

Nextory

Nextory

Press contact Press Office +46 722-53 70 41

Don't stay on the same page!

Nextory is one of Europe's largest streaming services for audiobooks and e-books. The app was founded in 2015 by the serial entrepreneurs Shadi Bitar and Ninos Malki. Today, Nextory's catalog contains over 1 million titles and the app is available in ten markets around Europe, with headquarters in Stockholm. Read more at www.nextory.com.

Nextory
Norrtullsgatan 6
11329 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms