Skip to content
Nextory og Storytel Books indgår en ny aftale

Press release -

Nextory og Storytel Books indgår en ny aftale

Bog Streamingtjenesten Nextory og Storytel Books har indgået en ny aftale. Aftalen betyder, at Nextorys brugere nu får adgang til et endnu større udvalg af titler, herunder værker fra Norstedts forlagsgruppe og Lind & Co. Aftalen omfatter omkring 20.000 titler, som nu vil være tilgængelige på Nextorys platform, der i dag består af mere end 1 million titler.

Efter en periode med forhandlinger har Nextory og Storytel Books indgået en ny aftale vedrørende distributionen af Storytel Books og Storysides titler. Nextory byder nu igen, velkommen til disse titler i Sverige, Danmark og Finland.

– Vi er glade for at kunne tilbyde disse titler til Nextory's brugere igen og for at have nået frem til en løsning, som føles rimelig for begge parter. Denne udvikling glæder også forfatterne, da deres bøger nu kan nå ud til en endnu bredere offentlighed og dermed bidrage til at fremme læsning og demokratisere adgangen. Dette er i sidste ende målet med Nextory, udtaler Shadi Bitar, administrerende direktør og grundlægger af Nextory.

Aftalen omfatter følgende forlag og tilføjes til Nextorys katalog:

Sverige: Norstedts, Rabén & Sjögren, Tiden, Brombergs, B. Wahlströms, Printz Publishing, Massolit, Lind & Co, samt Storyside.

Finland: Gummerus, Aula & Co, Lind & Co samt Storyside.

Danmark: People’s Press, Lind & Co samt Storyside.

Topics

Categories


Om Nextory: Nextory er en af Europas største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Appen blev grundlagt i 2015 af serieiværksætterne Shadi Bitar og Ninos Malki. Siden da har virksomheden udviklet sig til en hastigt voksende platform, som muliggør ubegrænset formidling af historier og viden i digitale formater. Sammen med deres medlemmer deler Nextory en stor passion for litteratur af alle slags, og stræber efter at være en uafhængig platform, hvor alle nemt kan finde deres næste store læseoplevelse. Dette går hånd i hånd med visionen om at øge læsning i hele verden, for derved at berige vi menneskers liv, bidrage til øget velstand, personlig udvikling og et styrket demokrati. I dag indeholder Nextorys katalog mere end 1 million bøger, og appen er tilgængelig på 10 markeder rundt om i Europa. Nextory har sit hovedkvarter i Stockholm. Læs mere på www.nextory.dk

Contacts

Nextory

Nextory

Press contact Press Office +46 722-53 70 41

Don't stay on the same page!

Nextory is one of Europe's largest streaming services for audiobooks and e-books. The app was founded in 2015 by the serial entrepreneurs Shadi Bitar and Ninos Malki. Today, Nextory's catalog contains over 1 million titles and the app is available in ten markets around Europe, with headquarters in Stockholm. Read more at www.nextory.com.

Nextory
Norrtullsgatan 6
11329 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms