Skip to content
Suomen kuumimmat äänet on valittu: Tässä ovat julkkikset, joita kuuntelijat toivovat äänikirjojen lukijoiksi

Press release -

Suomen kuumimmat äänet on valittu: Tässä ovat julkkikset, joita kuuntelijat toivovat äänikirjojen lukijoiksi

Rakkaus- ja feelgood-äänikirjat ovat nyt suositumpia kuin koskaan, ja moni äänikirjojen kuuntelija tekee nyt kuunteluvalintansa kirjan lukijan perusteella.

Ystävänpäivän lähestyessä Nextory kysyi kuuntelijoilta, keillä suomalaisilla julkkiksilla heidän mielestään on kaikkein miellyttävimmät äänet ja ketkä sen vuoksi sopisivat parhaiten romanttisten äänikirjojen lukijoiksi.

Krista Kosonen, Antti Reini ja Samu Haber ovat kuuntelijoiden toivelistan kärjessä. Sekä Haber että Kosonen ovat viime aikoina olleet ajankohtaisia äänikirjamaailmassa, sillä Haber luki itse syksyllä ilmestyneen elämäkertansa “Samu Haber - Forever yours” ja Krista Kosonen taas luki äänikirjaksi viime vuoden Finlandia-voittajateoksen, Tommi Kinnusen “Ei kertonut katuvansa”. Vaikka moni kuuntelijoiden suosikkijulkkis on jo tehnyt uraa äänikirjan lukijana, löytyy top 10:stä myös Nextoryn äänikirjavalikoimassa vielä tuntemattomia nimiä kuten Juha Tapio, Kaija Koo ja Ellen Jokikunnas.

Rakkausromaanit ja feelgood kuumempaa kuin koskaan
Rakkausteemaisten äänikirjojen kuuntelu on lisääntynyt vuonna 2020 edelliseen vuoteen verrattuna. Joitakin Nextoryn suosituimpia rakkausromaaneja tällä hetkellä ovat “Vaihtokauppa”, Netflixistäkin tuttu “Bridgerton - salainen sopimus” sekä “Viisi vuotta myöhemmin”.

Top 10: Miellyttävimmät äänet Suomessa
1. Krista Kosonen
2. Antti Reini
3. Samu Haber
4. Peter Franzén
5. Kaija Koo
6. Mikko Leppilampi
7. Juha Tapio
8. Ellen Jokikunnas
9. Anna Puu
10. Olavi Uusivirta

Tietoa tilastoista:
Tutkimus tehtiin verkkokyselynä, ja siihen vastasi satoja Nextoryn käyttäjiä, jotka ovat kuunnelleet kirjoja “Rakkaus & Feelgood”- ja “Erotiikka” -kategorioista.

Topics

Categories


Nextory is a subscription service with audiobooks and ebooks that was founded 2015 in Sweden. The app is now launched in several other European countries. Nextory's vision is to increase reading to enrich people’s lives with great stories. Read more at nextory.com.

Contacts

Nextory

Nextory

Press contact Press Office +46 722-53 70 41

Related content

Don't stay on the same page!

Nextory is one of Europe's largest streaming services for audiobooks and e-books. The app was founded in 2015 by the serial entrepreneurs Shadi Bitar and Ninos Malki. Today, Nextory's catalog contains over 1 million titles and the app is available in ten markets around Europe, with headquarters in Stockholm. Read more at www.nextory.com.

Nextory
Norrtullsgatan 6
11329 Stockholm
Sweden
Visit our other newsrooms