Pressemelding -

ABAX lanserer oppgradert versjon av Føreradferd

ABAX har lansert en oppdatering av Føreradferd, verktøyet som opprinnelig ble lansert i januar 2019. Den nye versjonen inkluderer førerpoeng og registering av tomgangs-kjøring som vil forbedre bedriftens resultater økonomisk.

Tjenesten er designet for å forbedre effektiviteten og øke sikkerheten for bilflåter. Vi har nå oppdatert ytterligere for å inkludere andre funksjoner som tomgang, noe som vil hjelpe bedrifter med å redusere ikke bare drivstoffutgiftene, men også CO2-utslipp.

Oppdateringene inkluderer:

  • Enkeltpoengsystem fra 0-100
  • Fullstendig redesign avvisningen for administrator
  • Oversikt over ansattes kjøremønstre fra dashbordet
  • Driver App-en gir tips om hvordan sjåførene kan forbedre kjøringen

Føreradferd hjelper gir deg bedre oversikt 

Kombinert med ABAX Driver APP, gjør ABAX Driving Behaviour-tjenesten både administrator og sjåfør med å få oversikt over kjørestilen for hver enkelt sjåfør. Se selskapets nivå på landsbasis og få tilgang til resultater basert på faktorene: akselerasjon, nedbremsing, brå venstre sving, brå høyresving og tomgangskjøring.

Hvorfor komme i gang med føreradferd? 

1. Få ned tomgangskjøringen

Tall fra en av kundene våre viser at de står 100 timer i måneden på tomgang. Det er hverken lønnsomtfor økonomien eller bra for miljøet.

2. Verdsettde beste sjåførene

De beste sjåførene sparer selskapet for store kostnader hvert år. Bilen trenger mindre vedlikehold og bruker mindre drivstoff.

3. Beskytt merkevaren din

Ikke glem at logoen din står på bilene. Hvis noen kjører uforsiktig, gjenspeiles dette merkevaren din. Det kan fort bli dyrt.


Bjørn Andre Hagen, senior produktsjef uttaler:

«Denne oppdateringen til vår allerede populære tjeneste vil hjelpe bedrifter ikke bare med å redusere drivstoffkostnadene, vedlikeholdskostnadene og øke produktiviteten, men også redusere mengden CO2-utslipp. Vi gleder oss veldig til å presentere dette for alle nye og eksisterende kunder i 2020.»



For å lese mer om Driving Behaviour, klikk her.
​​Bli kunde av ABAX

Kontakt:
Senior Produktsjef
Bjørn André Hagen
Mobile +47 957 62833

Mail: bjorn.hagen@abax.no

Emner

  • Data, telekom, IT

Kategorier

  • teknologi
  • co2-nøytral
  • telematikk
  • tomgang
  • abax

OM ABAX

«ABAX is a Solutions provider for The Connected Workspace» Med støtte fra Investcorp er ABAX i dag en av de ledende selskapene i Europa innen telematikk og IOT-segmentet. Ved hjelp av smart-løsninger binder ABAX arbeidsplassen sammen og tilbyr en rekke produkter og tjenester. Tjenester som gjør det mulig for bedriftene å øke produktivitet og overblikket, forenkle og bedrer ledelsesprosesser, og samtidig reduserer kostnader. Alle løsninger leveres som «Software-as-a-Service» Selskapet har 300 ansatte fordelt på avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Nederland og Polen. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik. www.abax.no

Kontakter

Bruce Atle Karlsen

Pressekontakt CPO Performance 93005747

Sandra Lindberg

Pressekontakt Corporate Communication Director Communication +47 46953705

Relatert innhold