Gå videre til innhold
Adam Lundstedt og Lene Følstad fra Allente
Adam Lundstedt og Lene Følstad fra Allente

Pressemelding -

Allente vinner prestisjetung kundeservicepris

I slutten av april vant TV-distributøren Allente «Kundeserviceprisen 2023», og i går var bedriften igjen i ilden: I hard konkurranse med Altibox og Telenor sto Allente igjen som vinneren av «Norsk Kundeserviceindeks 2023» innen kategorien «TV». «At det er Allentes egne kunder som har gitt tilbakemeldinger på hvordan de opplever kundeservicen vår gir denne prisen ekstra stor verdi», sier kundeservicesjef Lene Følstad.

Norsk kundeserviceindeks (KSIndeks) er Norges største kundeservice-undersøkelse. Kantar stiller spørsmål til omtrent 40 000 personer i året, hvor omtrent halvparten har vært i kontakt med et kundesenter de siste 14 dagene. KSIndeks måler så eksisterende kunders opplevelse av den servicen som har blitt gitt av bedriftens kundeservice.

Det kåres vinnere i 9 kategorier, og vinneren i kategorien ”TV” var i år TV-distributøren Allente - en sammenslåing av Canal Digital og Viasat. Altibox og Telenor lå også på kundenes topp 3-liste, noe som gjorde seieren ekstra gledelig.

”Det gleder oss enormt at arbeidet vi legger ned på kundetilfredshet gir så bra resultater at vi ikke bare vinner én pris, men to! At det er Allentes egne kunder som har gitt tilbakemeldinger på hvordan de opplever kundeservicen vår gir denne prisen ekstra stor verdi”, sier kundeservicesjef Lene Følstad.

Mer informasjon finnes på www.ksindeks.no

Emner


Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og Viaplay Group.

Kontakter

Maja Wikman Ulrich

Maja Wikman Ulrich

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +46736992665

Velkommen til Allente!

Allente er en nordisk underholdnings-distributør som tilbyr TV- og streamingløsninger av høy kvalitet via satellitt og bredbånd til en million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og Viaplay Group.

Allente
Snarøyveien 30
1331 Fornebu
Besøk våre andre nyhetsrom