Gå videre til innhold
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Pressemelding -

Anthon B Nilsen Eiendom bygger nytt sentrallager for Optimera på Vestby

Oslo, 27.01.2020: Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom har inngått en avtale med byggevarekjeden Optimera om å bygge et nytt sentrallager for kjeden i Vestby Øst Næringspark. Det kombinerte kontor- og lagerbygget blir på 23 000 kvm og vil huse et meget avansert automatlager for effektiv drift. Optimera-bygget blir det første bygget på Anthon B Nilsen Eiendoms 180 mål store tomt i Vestby Øst Næringspark – et område som er spesielt godt egnet for logistikkbygg grunnet den sentrale plassering langs «sydaksen» mellom Svinesund og Oslo.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten omfatter kjedene Flisekompaniet og Montér, samt Optimera Byggsystemer. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Anthon B Nilsen Eiendom har lang erfaring i å utvikle moderne og effektive lager- og logistikk-eiendommer og har de seneste årene utviklet næringsbygg med et samlet areal på mer enn 100 000 kvm i Osloregionen. Selskapets tomt på Vestby vil med gjeldende regulering kunne bebygges med ytterligere 50 000 kvm i tillegg til Optimera-bygget som ventes ferdigstilt sen høst 2021. 


Dersom du har spørsmål tilknyttet prosjektet, kan du kontakte:

  • Prosjektet: Henning Sørlie: Prosjektdirektør Anthon B Nilsen Eiendom AS, tlf 913 72 602 eller hs@abne.no
  • Leietaker: Endre Fløystad, CEO Optimera AS, tlf 950 89 700 eller endre.floystad@optimera.no

Utvikler og eier: Anthon B Nilsen Eiendom AS

Leietaker: Optimera AS

Emner


Anthon B Nilsen Eiendom AS utvikler og forvalter næringseiendom i Østlandsområdet. Forretningsidéen er sammen med oppdragsgiver – eller i egen regi – å erverve og utvikle tomter og bygninger til arealer som er formålstjenlige for dagens og morgendagens behov. Selskapet ønsker å være oppdragsgiveres foretrukne partner i hele utviklingsprosessen – fra start til ferdig bygg

Velkommen til Anthon Eiendom AS!

Anthon Eiendom AS er en mellomstor aktør i eiendomsbransjen. Virksomheten satser spesielt på konseptuell eiendomsutvikling og tjenesteorientert forvaltning og eiendomsdrift.
Selskapets hovedfokus er utvikling og drift av næringseiendom i Østlandsområdet. Porteføljen spenner fra kontorlokaler i prestisjesegmentet i Oslo sentrum, via nybygg for lager og kontor til utviklingsprosjekter som transformasjon av den tidligere militærleiren på Lahaugmoen til næringspark. Totalt sett forvalter selskapet ca. 90 000 kvadratmeter i heleide eller deleide bygg. I tillegg har konsernet utviklingsarealer på ytterligere 170 000 kvadratmeter.

Anthon Eiendom AS
Øvre Vollgate 9
0158 Oslo