Gå videre til innhold
Kompetanseutvikling - en bærekraftig utvikling

Nyhet -

Kompetanseutvikling - en bærekraftig utvikling

Arom-dekor Kemi er vi overbeviste om at vi må tenke smart og sirkulært for å gjøre planeten vår klar for fremtidige generasjoner. Vi er også overbevist om at vi, med vår kunnskap og erfaring, har muligheten til å bidra til bærekraftig utvikling. Sirkularitet handler om å utnytte gavene som allerede eksisterer og ikke la verdifulle ressurser gå tapt. Dette gjelder ikke bare væsker, plast eller metaller. Det gjelder også engasjement, kunnskap og erfaring.

Mennesket er nøkkelen
Vi vet at det er menneskene som kan gjøre en visjon til virkelighet, og derfor er kompetanseutvikling en av nøklene. Vi ønsker å gi våre medarbeidere muligheten til å vokse, uavhengig av deres rolle. Det handler om å sikre at vi alltid har riktig kunnskap og ferdigheter for å møte våre kunders behov. Vi verdsetter det vi har, og vi ønsker å formidle ikke bare kunnskap og erfaring, men også vår bedriftskultur og verdier.

> Følg vårt bærekraftsarbeid her.

Emner

Kategorier

Kontakter

Madeleine Olsen

Madeleine Olsen

Pressekontakt Market Communication Manager Marketing and kommuniction +46 706 36 40 34

Relatert innhold

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren.

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren. Ved å kontrollere hele prosessen fra produksjon til forpakning og levering kan vi ved alle punkter garantere en jevn og høy kvalitet. Vi tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbruker markedet.

Arom-dekor Kemi AS
Fjellvegen 10
6800 Førde
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom