Gå videre til innhold
Nå kan resten av boligen også bli elektronisk

Nyhet -

Nå kan resten av boligen også bli elektronisk

Salget av elektroniske boliglåser har skutt i været den siste tiden. Har du en eldre dør med kasselås, har du imidlertid vært hindret fra å ta del i innovasjonen.

Mange bygårder i Norges byer har flotte dører fra en tid før de standarder som brukes i dag. Mange av disse dørene er utstyrt med smekklåser. Boder og garasjedører er også steder hvor det har vært brukt mye smekklåser.

– Har du en bygårdsleilighet med smekklås, eller ønsker elektronisk lås på bod- eller garasjedør, vilYale Easy løse dette problemet, sier Rune Orderud, produktsjef i TrioVing.

Yale Easy er en kodestyrt smekklås, som er enkel å montere og passer til alle dører, enten døren har smekklås fra før, eller ikke.

– At Yale Easy nå kommer på markedet, vil si at flere kan ta del i den elektroniske utviklingen, og et større antall dører kan bli oppgradert, sier Morten Svensen, marketing- og kommunikasjonssjef i TrioVing.

Elektronisk for vindu og balkongdør
Det finnes også løsninger for å gjøre vinduer og balkongdør nøkkelfri. Yale Window og Yale Balcony er elektroniske kodelåser, som opereres uten nøkkel. Fordelen med elektronisk vindu- og balkongdør lås er mange.

– Innstigningstyverier, der tyven knuser glasset og åpner vindu eller balkongdør, vil bli forhindret medYale Window og Yale Balcony. Hvis dette skjer må tyven kjenne til koden. En kodelås på vindu eller balkongdør er også en god barnesikring, sier Per Nilsson, produktsjef i TrioVing.

Les mer om Yale dør- og vindussikring her.

Kontakter

ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS

ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS

Pressekontakt Kommunikasjons- og marketingavdeling

Velkommen til ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS!

ASSA ABLOY, verdens ledende leverandør av sikkerhet til dørmiljøer.

Vårt landsdekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell rådgivning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.

ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS
Anolitveien 1-3
1400 Ski
Norge