Gå videre til innhold
Gratis hver siste torsdag i måneden, utvidede åpningstider sommeren 2023 og mer!

Nyhet -

Gratis hver siste torsdag i måneden, utvidede åpningstider sommeren 2023 og mer!

Gratis inngang hver siste torsdag i måneden
I 2023 innfører Astrup Fearnley Museet gratis inngang hver siste torsdag i måneden. Dette gjelder for hele åpningstiden, kl. 12:00 – 19:00, med oppstart torsdag 26. januar. Tilbudet vil gjelde i alle årets måneder, med unntak av juli og august. Dette gjøres for at alle som ønsker det skal ha mulighet til å besøke museet og se utstillingene. Gratistorsdagene er også et ledd i vårt kontinuerlige arbeid med å være et inkluderende museum. Vi håper tilbudet vil gi flere anledning til å oppleve samtidskunst, og at det bidrar til å gjøre museet til en mer åpen arena.

Gratis inngang for barn og unge opp til 20 år
Astrup Fearnley Museet har alltid hatt gratis inngang for barn og unge opp til 18 år. I 2023 utvider vi øvre aldersgrense til 20 år. Nysgjerrige og vitebegjærlige barn og unge skal alltid føle seg velkommen til museet, også utenom de tilrettelagte formidlingstilbudene vi tilbyr.

Den ordinære inngangsprisen for voksne forblir kr 150, det samme gjør inngang for student og honnør, som er kr 100.

Kunstnere og kunststudenter har alltid fri tilgang til museet
Astrup Fearnley Museet har lang tradisjon med å gi kunstnere og kunststudenter gratis inngang, og fortsetter med dette. Er du tilknyttet et kunstnerforbund eller er under kunstfaglig utdannelse, får du alltid fri inngang.

I år utvider vi tilbudet til denne gruppen ved å opprette et eget kunstnermedlemskap, som vi har kalt K-medlemskap. Det er gratis, men man må selv registrere seg. Medlemskapet gir i tillegg til ubegrenset gratis inngang, fri deltagelse på alle museets omvisninger og arrangementer, invitasjon til åpningene og rabatter i museumsbutikken.

K-medlemskap kan tegnes ved å kontakte oss på e-post: medlem@afmuseet.no

Utvidede åpningstider i sommer
I 2023 vil Astrup Fearnley Museet ha åpent også på mandager i sommermånedene juli og august. I tillegg åpner museet en time tidligere enn vanlig i ukedagene.

Åpningstider for juli og august 2023:
Mandag – søndag: 11:00 – 17:00
Torsdag: 11:00 – 19:00

_______________________

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Stein-Inge Århus

Pressekontakt Kommunikasjonsleder +47 452 40 092
Astrup Fearnley Museet
Strandpromenaden 2
0252 Oslo Tjuvholmen
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom