Pressemelding -

Bar´s nyheter stopper lekkasjer i bilen

Bar´s verdensledende og brede sortiment innen anti-lekkasje og forsegling utvides ytterligere. De fem produktnyhetene fornyer, forsegler og forebygger lekkasjer i servosystemer, girkasser, topplokkpakninger og fjerner avgassproblemer. 

- Bar´s forseglingsløsninger er unike og har eksempelvis lenge blitt levert i kjølesystemene hos alle de store amerikanske bilprodusentene, sier produktsjef Thomas Melby i Auto Care, som er distributør for Bar´s i Norge.

Bar´s Power Steering Stop Leak stopper, reparerer og forebygger lekkasjer i servosystemer. Produktet er spesielt utviklet for å reparere o-ringer og pakninger, i tillegg til å forlenge levetiden til komponenter i servosystemer. Den kan brukes med alle servooljer.

Bar´s Manual Transmission Stop Leak er et tetnings- og tilsetningsmiddel for manuelle girkasser som stopper oljelekkasje ved å fornye gamle, tørre pakninger. Produktet forebygger lekkasjer og legger en beskyttende oljefilm på tannhjul og drev, noe som reduserer slitasje. Den kan også brukes i forbindelse med trege girsvekslinger og fungerer sammen med alle giroljer.

Bar´s Automatic Transmission Stop Leak er et tetningsmiddel for automatiske girkasser som hindrer oljelekkasje ved å fornye gamle, tørre pakninger. Den forebygger lekkasje og kan brukes med alle giroljer.

Bar´s Head Gasket Repair One Step gir permanent tetning av topplokkpakninger. Middelet reparerer sprekker og stopper lekkasjer i topp- og hovedpakninger. Den tilsettes direkte i kjølevæsken og kan brukes i vannkjølte bensin- og dieselmotorer. Head Gasket Repair inneholder en kombinasjon av ulike forsterkede tetningspartikler, inklusive Bar´s Rhizex, samt natriumsilikat som sammen trenger inn i sprekker og tetter lekkasjer permanent.

Bar´s No Smoke Engine Oil Treatment er en oljetilsetning som reduserer og fjerner problemer med avgasser som følge av belegg i forbrenningsrommet. Den inneholder en blanding av ulike tilsetningsstoffer og viskositetsforbedrere som effektivt reduserer oljemengden som kommer inn i forbrenningskammeret og som ved antenning gir kraftig avgassrøyk. Produktet forebygger avgassproblemer, forbedrer oljens viskositet og er kompatibel med alle motoroljer.

Samtlige produkter lanseres i løpet av mai 2017. 

Emner

  • Detaljhandel

Auto Care ble etablert i 1982 og er en del av SEAB group, Nordens største distributør av bilpleieprodukter. Vårt sortiment består av et stort antall sterke varemerker som Turtle Wax, Armor All, STP, WD-40, Wunder-Baum, CorroProtect m.fl. Foruten forbrukerproduktene tilbyr vi et bredt sortiment av bilvaskemaskiner og selvvaskeanlegg fra Christ, høytrykkspylere fra Kränzle og støvsugere fra Coleman. Auto Care har 29 ansatte og omsetter for ca 120 millioner kroner pr år. Hovedkontoret ligger på Lindeberg i Sørum. Ved hjelp av sterke varemerker skaper vi nye forretningsmuligheter og lønnsomhet for våre samarbeidspartnere. www.autocare.no

Kontakter

Thomas Melby

Pressekontakt Produktsjef 40407254

Relatert innhold