Gå videre til innhold
Autocirc kjøper Rogaland Bildeler AS som spesialiserer seg på bilmontering og salg av brukte bildeler

Pressemelding -

Autocirc kjøper Rogaland Bildeler AS som spesialiserer seg på bilmontering og salg av brukte bildeler

Autocirc kjøper Rogaland Bildeler AS. Selskapets virksomhet er spesielt fokusert på demontering av kollisjonsskadde biler og videresalg av kvalitetssikrede deler og komponenter.

Rogaland Bildeler ble etablert i 1999 i Eigerøy, sør for Stavanger. Kjernen i virksomheten er et moderne, miljøvennlig anlegg for demontering som gjør det mulig å gjenbruke opptil 95 prosent av bilen. Selskapet håndterer mellom 2.000-2.500 biler hvert år, hvorav de fleste er kollisjonsskadde biler av nyere årsmodell. Rogaland Bildelers lager omfatter over 40.000 bildeler til salgs til både privatpersoner og bilverksteder.

Bjarte Kaldestad (Landssjef Autocirc Norge) sier:

– Med sin veldrevne virksomhet vil Rogaland Bildeler være et flott tilskudd til Autocircs tilbud. Deres kompetanse, kontakter og eksisterende lagre vil bidra til et større utvalg av kvalitetssikrede bildeler for annenhåndsmarkedet, både på kort og lang sikt.

Glenn Midttun (daglig leder Rogaland Bildeler AS), sier:

"Det føles veldig inspirerende å fortsette vårt arbeid fremover som en del av Autocirc Group. Vi deler den samme ambisjonen om å redusere bilindustriens klimaavtrykk – og gjenbruk av deler og komponenter spiller en avgjørende rolle i overgangen som kreves for å lykkes.

Rogaland Bildeler blir Autocircs åttende selskap i Norge. Avtalen er en del av Autocircs langsiktige strategi om å kjøpe opp virksomheter for å tilby et rimeligere alternativ til nyproduserte bildeler.

Om Autocirc

Autocirc jobber for en sirkulær omstilling i bilindustrien. Vi sørger for at brukte bildeler kommer tilbake på veien igjen – eller at materialer og komponenter kan være nyttige i helt andre produkter og sammenhenger. Autocirc ble grunnlagt i 2019 og vokser raskt. I dag har konsernet 43 selskaper med over 750 ansatte og virksomhet i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Autocirc Norge AS
Bjarte Kaldestad, Landssjef Norge
+47 90 77 37 67
Bjarte.kaldestad@autocirc.com

Rogaland Bildeler AS
Glenn Midttun, administrerende direktør
+47 40 40 49 56
glenn@rogbil.no

Emner

Kontakter

Bjarte Kaldestad

Bjarte Kaldestad

Pressekontakt Landschef Norge +47 90 77 37 67
Gisela Nordlin

Gisela Nordlin

Pressekontakt CMO I Marknads- & Kommunikationschef +46 73 826 76 88

Velkommen til Autocirc AB!

Autocirc AB forsyner bilindustrien med gjenbrukte og renoverte bildeler. Selskapet er navet i en sirkulær
forretningsmodell der datterselskapene samarbeider for å øke gjenbruk og levetid på brukte deler.

Autocirc AB
Besøk våre andre nyhetsrom