Gå videre til innhold
Foto: Lisbeth Meidell. Bilde fra markeringen av Sterlings 100-års jubileum i juni 2019
Foto: Lisbeth Meidell. Bilde fra markeringen av Sterlings 100-års jubileum i juni 2019

Nyhet -

Hundreåringen Sterling med ny daglig leder og stor aktivitet i høst

I sommer markerte Sterling 100-års jubileum. En imponerende alder til tross, det er tøft å drive en frivillig organisasjon uten ansatte. Det er en stor seier for klubben å kunne engasjere Mimoun el Atiaoui som daglig leder, for en periode.

Har partnerskapsavtale med områdeløft
-Økonomisk støtte for å bygge bærekraftig organisasjon via partnerskapsavtalen med Områdeløft Grønland og Tøyen har gjort det mulig for den tradisjonsrike Sportsklubben Sterling å engasjere El Atiaoui som daglig leder i høst og frem til årsskiftet, bekrefter programleder for områdeløft, Kjersti Grut.

En daglig leder i full stilling gir stor aktivitet i høst
-Barna på Grønland kommer til å se resultater nå som jeg jobber hundre prosent her, det er fint å kunne bruke mer tid på dem og foreldrene deres, sier El Atiaoui.
El Atiaoui forteller at sportsklubben har flere viktige samarbeidspartnere og kommer til å tilby mange spennende aktiviteter i høst. Han nevner blant annet «Miniklubben» på Vahl skole, som er et nytt tilbud for de yngste skolebarna, Vahl flerbrukshall som åpner mandag - fredag etter høstferien og det blir Idrettsskole i Høstferien.

Håper på finansiering etter nyttår 
Sportsklubben Sterling er i forhandlinger med viktige aktører i bydelen. El Atiaoui har stor tro på muligheten for at de skal få i havn en avtale med nye aktører som kan sikre hans stilling etter nyttår, samtidig som han håper på videre samarbeid med områdeløft. 

-Dersom jeg kan fortsette i jobben, vil Sterling Sportsklubb kunne legge enda bedre til rette for det frivillige arbeidet enn i dag og gi et mer bærekraftig og forutsigbart tilbud for barn og voksne i nærområdet, legger han til.

Related links

Emner

Kontakter

Marte Kvam Eide

Marte Kvam Eide

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Avdeling Lokalsamfunn 90128103

Velkommen til Bydel Gamle Oslo!

Gamle Oslo er en bydel i utvikling. Som følge av utbygging på områdene Ensjø, Kværnerbyen og Bispevika er den med sine 60.000 innbyggere byens nest mest folkerike bydel. Mangfold og stor variasjon i levekår kjennetegner bydelen og gir unike muligheter og utfordringer. Les mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Sammen med våre innbyggere og andre aktører jobber vi for å realisere visjonen «sammen om løsninger». Bydelens prioriterte satsingsområder for 2022-2025 er arbeid og aktivitet, forebyggende og tidlig innsats, helhetlige og tilgjengelige tjenester og gjensidige og robuste partnerskap.

Gamle Oslo består av delbydelene: Grønland, Kampen, Enerhaugen (med deler av Gamlebyen), Nedre Tøyen, Vålerenga, Ensjø (og Valle), Etterstad (og Helsfyr og Brynseng), Kværnerbyen (resten av Gamlebyen, Ryenberget og Nygårdskollen) og Bispevika (Sørenga, Loenga, Grønlia, Bjørvika øst) og øyene utenfor.

Bydel Gamle Oslo
Hagegata 22
0653 OSLO Oslo
Norge